Twee vrouwen ontdekken na de dood van hun partner dat hun geliefde er een tweede, geheime relatie op nahield
Contenu
Disc 1 De andere vrouw; De begrafenis; Een nieuw begin; De graffiti (Afl. 1-4)
Disc 2 Een avondje uit; Een beetje seks; Stap voor stap (Afl. 5-7)
Disc 3 Het gevecht; Afscheid van een vriend; Overspel en jaloezie (Afl. 8-10)
Disc 4 Zon, zee en toenadering; Wat ik wil; Het einde (Afl. 11-13 + extra's)
Sujet
Ontrouw
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Bridge, 2011
4 dvd-video's
Date d'enregistrement
2011
Durée
650 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor doven en slechthorenden
EAN
8711983954878
TPF Films

Commentaires

Een dramaserie uit 2010-2011 van de VRT, geregisseerd door Joël Vanhoebrouck (Vermist; Code 37) met in de hoofdrollen Barbara Sarafian (Aanrijding in Moscou), Lotte Heijtenis (De smaak van De Keyser) en Lucas Van den Eynde (Van vlees en bloed). Architect Mark woont al achttien jaar samen met huisvrouw Karen, samen hebben ze twee tienerkinderen. Maar hij is ook al een jaar getrouwd met carrièrevrouw Nina, aan beide vrouwen vertelt hij dat hij voor zijn werk veel op reis moet zijn. Wanneer Mark verongelukt op een bouwplaats, komt zijn bigamie aan het licht en moeten alle betrokkenen hun leven weer op orde zien te krijgen. De serie is volledig op locatie gedraaid met medewerking van de stad Mechelen. De dvd-set bevat alle dertien afleveringen en enkele extra's.

À propos de Joël Vanhoebrouck

Joël Vanhoebrouck, né à Vilvorde le 10 juin 1974, est un réalisateur belge.

Biographie

En 1997, ses études de réalisateur à la RITS (Haute École néerlandophone des arts audiovisuelles et de mise en scène) à Bruxelles se traduisent par la production et la réalisation d'un court-métrage de fin d'études dénommé Tunnel, suivi de plusieurs participations aux productions de courts et de longs métrages flamands et francophones.

En 2003, il réalise son premier court métrage bilingue Joséphine, récompensé par le Prix du jury pour le meilleur film flamand de fiction lors du Festival international du court métrage de Louvain (nl) en 2003. Le jeu d'acteurs comme Yolande Moreau, Bouli Lanners, Sara De Roo et N…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions