Om de medische behandeling van zijn zieke vrouw te betalen besluit Sean een riskante smokkelklus aan te nemen voor een zeer gewelddadig drugskartel.
Sujet
Drugshandel
Sujet supplémentaire
Thrillers, thriller, dvd-video
Titre
Beast of burden
Directeur
Jesper Ganslandt
Acteur
Daniel Radcliffe Grace Gummer Pablo Schreiber Robert Wisdom
Compositeur
Tim Jones
Langue
Anglais
Éditeur
Three Lines Pictures, [2018]
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2018
Durée
ca. 86 min.
Note
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8712806039079

Commentaires

Amerikaanse actiethriller van de Zweedse regisseur Jesper Ganslandt (Falkenberg farewell; Jimmy) met in de hoofdrol Daniel Radciffe in zijn elfde bioscoopfilm na ‘Harry Potter’. Sean Haggerty is een ex-straaljagerpiloot die nu zijn geld verdient met het smokkelen van drugs van Mexico naar de VS. Zijn vrouw Jen (Grace Gummer) is ernstig ziek en haar medische behandeling kost een vermogen, daarom neemt hij een riskante klus aan voor een zeer gewelddadig drugskartel. Een fanatieke DEA-agent is hem op het spoor en chanteert hem om het drugskartel te verraden. Het wordt een zeer spannend uur in de cockpit van zijn Cesna. De Amerikaanse recensenten zijn kritisch.

À propos de Jesper Ganslandt

CC BY-SA 4.0 - Image by Frankie Fouganthin

Jesper Ganslandt, né le 31 octobre 1978 à Falkenberg, est un réalisateur de cinéma suédois.

Filmographie

  • 2006 : Adieu Falkenberg (Farväl Falkenberg)
  • 2008 : Skinnskatteberg (court métrage)
  • 2008 : Jesper Ganslandts 114:e dröm (court métrage)
  • 2009 : Filmen jag inte pratar om längre (documentaire)
  • 2009 : Le Singe (Apan)
  • 2012 : Blondie (en)

Notes et références

Liens externes