Livre
Néerlandais

Shadows

Dans la série:
Lux; 0.5
Public cible:
15 ans et plus
Genre:
Als Bethany (16) verhuist naar West Virginia, verandert haar hele leven. Ze ontmoet de knappe Dawson Black en ze worden langzaam verliefd. Als blijkt dat Dawson niet is wie hij zegt dat hij is en verschillende mensen tegen hun relatie zijn, moet Bethany een moeilijke keuze maken. Vanaf ca. 15 jaar.
Extra subject
aliens, fantasy
Titre
Shadows
Auteur
Jennifer L. Armentrout
Traducteur
Erica van Rijsewijk
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Shadows
Éditeur
Utrecht: Z&K, © 2019
207 p.
ISBN
9789401915977 (paperback)

Commentaires

Bethany (16) is een heel normaal Amerikaans meisje. Ze heeft leuke vrienden en een gezellig gezin. Haar moeder let echter enorm op haar. Ze is zelf op haar zestiende zwanger geworden en wil niet dat dit Bethany ook overkomt. Wanneer ze verhuizen naar West Virginia, verandert haar hele leven. Ze ontmoet de knappe Dawson Black en ze worden langzaam verliefd. Als blijkt dat Dawson niet is wie hij zegt dat hij is en verschillende mensen tegen hun relatie zijn, moet Bethany een moeilijke keuze maken. Zal hun liefde sterk genoeg zijn en ligt er niet te veel gevaar op de loer? Prequel van de populaire Lux-serie* van de Amerikaanse Armentrout. Het verhaal wordt afwisselend verteld vanuit het perspectief van Bethany en Dawson. Spannend fantasyverhaal, met goed uitgediepte karakters en geschreven in een vlotte stijl. De plot is mooi uitgewerkt. Aanrader voor liefhebbers van de eerder verschenen boeken, die benieuwd zijn naar wat er is gebeurd voor het begin van de serie. Eerdere delen van de Lu…Lire la suite

À propos de Jennifer L. Armentrout

Jennifer Lynn Armentrout, née le 6 juin 1980 à Martinsburg en Virginie-Occidentale, est une auteure américaine de romance contemporaine, de paranormal et de science-fiction,.

Certaines de ses œuvres figurent sur la liste des best-sellers du New York Times,. Son roman pour jeunes adultes Obsidienne a été choisi par Sierra Pictures pour être adapté en film,.

Elle est considérée comme une auteure « hybride », ayant réussi à s'auto-éditer tout en maintenant des contrats actifs avec de maisons d'éditions indépendantes et des éditeurs traditionnels,.

Œuvres

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions