Livre
Néerlandais

Opposition

Dans la série:
Lux; 5
Public cible:
15 ans et plus
Genre:
Eindelijk is het moment aangebroken waar Katy (18, ik-figuur) al een tijdlang voor vreesde. Het is oorlog. Zal het Katy lukken om de Luxen uit te schakelen? En zal haar liefde voor Daemon het ook overleven? Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
Opposition
Auteur
Jennifer L. Armentrout
Traducteur
Erica van Rijsewijk
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Opposition
Éditeur
Utrecht: Z&K, © 2019
410 p.
ISBN
9789401913782 (paperback)

Commentaires

Eindelijk is het moment aangebroken waar Katy (18) al een tijdlang voor vreesde: het is oorlog sinds de aliënachtige Luxen in groten getale aan zijn gekomen op de aarde. Katy is bang dat haar vriend Daemon en beste vriendin Dee zich aan hebben gesloten bij de overige Luxen. Ze moet vechten en samenwerken met een aparte vijand om de oorlog te overwinnen. Zal het Katy lukken om de Luxen uit te schakelen? En zit er een happy ending in voor Katy en Daemon? Vijfde en laatste deel in de Lux-serie* van de Amerikaanse schrijfster Armentrout, in Nederland bekend van haar Wacht op mij-serie. De eerdere delen van de Lux-serie werden goed ontvangen. Ook dit laatste deel bevat weer een prikkelende plot, spannende wendingen en mooi uitgediepte personages. Alle onopgeloste zaken uit de eerdere delen worden in dit deel goed uitgewerkt. Mooie afsluiting van de serie! De Lux-serie wordt vaak vergeleken met Twilight en De Hongerspelen. Goede vertaling. Vanaf ca. 15 jaar.

À propos de Jennifer L. Armentrout

Jennifer Lynn Armentrout, née le 6 juin 1980 à Martinsburg en Virginie-Occidentale, est une auteure américaine de romance contemporaine, de paranormal et de science-fiction,.

Certaines de ses œuvres figurent sur la liste des best-sellers du New York Times,. Son roman pour jeunes adultes Obsidienne a été choisi par Sierra Pictures pour être adapté en film,.

Elle est considérée comme une auteure « hybride », ayant réussi à s'auto-éditer tout en maintenant des contrats actifs avec de maisons d'éditions indépendantes et des éditeurs traditionnels,.

Œuvres

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions