Een dierenarts worstelt met haar gewicht. Als ze verliefd wordt op de knappe eigenaar van een labrador, besluit ze te gaan lijnen.
Titre
Zwaar verliefd!
Directeur
Jamel Aattache
Antécédent bibliographique
Chantal Van Gastel
Acteur
Jim Bakkum Barbara Sloesen
Langue
Néerlandais
Éditeur
Dutch Filmworks, 2019
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2018
Durée
83 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8719372007778

Commentaires

Romantische komedie van Jamel Aattache (Fighting fish) naar het boek van Chantal van Gastel. Hoofdrolspelers Barbara Sloesen en Jim Bakkum waren eerder samen te zien in ‘Rokjesdag’ en ‘Onze jongens’. Dierenarts Isa is succesvol in haar werk maar onzeker over haar lichaam en de liefde. Op een avond redt ze labrador Bo van een chocoladevergiftiging en wordt verliefd op zijn knappe baas, meubelmaker Ruben. Ze besluit aan de lijn te gaan doen en werkt hard in de sportschool, maar kan ze Ruben veroveren? Het verhaal speelt in Den Bosch. De recensenten geven 2-3 sterren. Floortje Smit (Volkskrant 10-1-’18) vindt dat de film een aantal valkuilen omzeilt, maar dat de grappen over overgewicht toch wringen. Sabeth Snijders (NRC 9-10-’18) schrijft juist: ‘De sympathieke Nederlandse romkom Zwaar verliefd! vermijdt vakkundig zulke valkuilen. (…) gaat niet voor de bulderlach, maar kabbelt prettig voort (…) Dat verhindert niet dat de film een onderhoudende variatie vormt op de liefdesperikelen van y…Lire la suite

À propos de Jamel Aattache

Jamel Aattache (né le 5 novembre 1974 à Rotterdam, aux Pays-Bas) est un réalisateur, producteur et scénariste néerlandais.

Biographie

Jamel Aattache est issu d'une famille d'origine marocaine.

Filmographie

Comme réalisateur

  • 2001 : The Good, the Bad & the Innocent
  • 2002 : Déjà Vu (court métrage)
  • 2003 : So Be It (vidéo)
  • 2004 : Fighting Fish
  • 2004 : Buren
  • 2004 : Zoop (série TV)
  • 2011: Ontwaking (court métrage)
  • 2018: Zwaar verliefd!
  • 2019: Whitestar
  • 2020: Casanova's

Comme producteur