DVD
Néerlandais
Megan werkt bij een paardenstal. Als de baas Whitestar naar de slager wil brengen, probeert Megan het paard te redden. Vanaf ca. 12 jaar.
Extra subject
animatiefilms
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, © 2020
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2019
Durée
ca. 82 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands, Engels
EAN
8711983969582

Commentaires

Nederlandse feelgood familiefilm (2019) geschreven door Michiel Peereboom, geregisseerd door Jamel Aattache (Zwaar verliefd) met Richelle Plantinga (Zomer in Zeeland), Britt Dekker (Waar is De Mol?, DWDD), Florence Vos Weeda (Ventoux) en Kees Boot (Judas). Megan (Plantinga) werkt samen met haar beste vriendin Julia (Vos Weeda) bij de stal van paardenhandelaar Alex (Boot). Ze droomt van een eigen paard. Als de handelaar het paard Whitestar naar de slager wil brengen, weet Megan het dier van de ondergang te redden. Samen blijken ze een gouden duo. Dekker heeft in haar acteerdebuut een kleine rol als de oudere Megan. Beoordeling IMDb: 5,3. Kidsweek (9-10-’19): ‘(…) het verhaal is leuk, alleen wel zo voorspelbaar dat het je niet echt laat hinniken van enthousiasme. Maar ben je een echte paardenfan? Ga dan zeker hop in galop naar Whitestar!’. 100pmagazine: ‘De acteurs leveren uitstekend acteerwerk af en je leeft mee met de personages in de film.’ Vanaf ca. 12 jaar.

À propos de Jamel Aattache

Jamel Aattache (né le 5 novembre 1974 à Rotterdam, aux Pays-Bas) est un réalisateur, producteur et scénariste néerlandais.

Biographie

Jamel Aattache est issu d'une famille d'origine marocaine.

Filmographie

Comme réalisateur

  • 2001 : The Good, the Bad & the Innocent
  • 2002 : Déjà Vu (court métrage)
  • 2003 : So Be It (vidéo)
  • 2004 : Fighting Fish
  • 2004 : Buren
  • 2004 : Zoop (série TV)
  • 2011: Ontwaking (court métrage)
  • 2018: Zwaar verliefd!
  • 2019: Whitestar
  • 2020: Casanova's

Comme producteur