Een scherpschutter roept de hulp in van Kyle Swanson om de dood van haar broer in Pakistan te onderzoeken en samen ontdekken ze een nieuw plan van Al Qaida tegen het Westen.
Titre
Het doolhof
Auteur
Jack Coughlin
Collaborateur
Donald A. Davis
Traducteur
Joost Zwart
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Running the maze
Éditeur
Uithoorn: Karakter Uitgevers B.V, © 2017
249 p.
ISBN
9789045211800 (paperback)

Commentaires

In het Noorden van Pakistan neemt een dokter op hulpmissie een foto van een ingestorte brug die hem doet denken aan zijn jeugd en stuurt die naar zijn zuster Beth. Wanneer het hele team brutaal uitgemoord wordt, vermoedt Beth, een Coast Guard-sniper, dat die foto wel eens de reden kan zijn van hun dood. Ze gaat met haar vermoedens naar verschillende overheidsinstanties maar vangt overal bot, behalve bij de geheime Trident Task Force van Kyle Swanson. Samen gaan ze op zoek naar de waarheid achter de brug en ontdekken een bedreiging van Al Qaida voor het Westen die veel erger is dan iemand ooit had kunnen vermoeden. Deze zesde thriller met Kyle Swanson (na 'Zuiver schot'*) wijkt gedeeltelijk af van de vorige delen van de 'Sniper-serie’ omdat voor het eerst een missie uitgevoerd wordt met een buitenstaander en we een andere karaktertrek van Swanson leren kennen. Waar hij eerst terughoudend en soms wel vijandig stond tegen haar aanwezigheid wordt hij overdonderd door haar professionalitei…Lire la suite

À propos de Jack Coughlin

John Joseph Coughlin, dit Jack Coughlin, (né le 21 juin 1892 à Douro, dans la province de l'Ontario au Canada - mort le 21 juin 1969 à Peterborough en Ontario) était un joueur professionnel de hockey sur glace,.

Carrière de joueur

Statistiques

Pour les significations des abréviations, voir statistiques du hockey sur glace.

Notes et références