Scherpschutter Kyle Swanson, die ontsnapt aan twee aanslagen op zijn leven, gaat op zoek naar een mysterieuze Prins en ondertussen valt hij door een roddelcampagne uit de gratie bij de CIA.
Titre
100% focus
Auteur
Jack Coughlin
Collaborateur
Donald A. Davis
Traducteur
Joost Zwart
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
In the crosshairs
Titre parallèle
Honderd procent focus
Éditeur
Uithoorn: Karakter Uitgevers B.V., © 2018
267 p.
ISBN
9789045212395 (paperback)

Commentaires

Swanson, topman van een privéfirma die de vuile klusjes moet uitvoeren waar de CIA zich niet aan durft te wagen, ontsnapt bij de begrafenis van een Mexicaanse kolonel ternauwernood aan een bomaanslag. Kort daarop mislukt ook een nieuwe moordaanslag op hem in Berlijn. Hij komt op het spoor van Marks, een ex-marinier die voor een mysterieuze Prins werkt. Vervolgens gaat hij op jacht samen met Marks’ voormalige instructeur en de weduwe van de kolonel, die als scherpschutter ooit deel uitmaakte van zijn team. Ondertussen is een roddelcampagne begonnen waarbij zijn naam tot op het hoogste niveau besmeurd wordt en hij uit de gratie van de CIA valt. Deel 8* in de serie ‘Sniper’ van de auteur (1966) is weer spanning op het hoogste niveau. Tot op het einde blijft de identiteit van de Prins geheim. Veel actiescènes, geweld en schimmige figuren, meer heeft de lezer niet nodig om enkele uren op het puntje van zijn stoel te zitten. Een verrassend slot dat het einde aankondigt van Swansons carrière…Lire la suite

À propos de Jack Coughlin

John Joseph Coughlin, dit Jack Coughlin, (né le 21 juin 1892 à Douro, dans la province de l'Ontario au Canada - mort le 21 juin 1969 à Peterborough en Ontario) était un joueur professionnel de hockey sur glace,.

Carrière de joueur

Statistiques

Pour les significations des abréviations, voir statistiques du hockey sur glace.

Notes et références