DVD
Anglais

Keeping up appearances. Serie 3

Harold Snoad (directeur), Judy Cornwell (acteur), Geoffrey Hughes (acteur)
Titre
Keeping up appearances. Serie 3
Directeur
Harold Snoad
Acteur
Judy Cornwell Geoffrey Hughes Patricia Routledge Clive Swift
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, 2006
1 dvd-video
Durée
ca. 233 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands, Engels
EAN
7321931970556

Commentaires

De Britse comedyserie Keeping up appearances werd uitgezonden van 1990-1995 en was zeer populair, zowel in Engeland als in Nederland (onder de titel Schone schijn). De serie wordt nog steeds herhaald. Hoofdpersoon is Hyacinth Bucket (uitgesproken als 'Bouquet'), een rol van Patricia Routledge. Deze opgewekte dame is vastbesloten zich vanuit de middenklasse omhoog te werken en terroriseert haar familieleden, buren, postbodes en andere slachtoffers met haar obsessieve snobisme. De scripts zijn sterk (waarbij de kracht vaak zit in de herhaling), er wordt uitstekend geacteerd. Deze dvd bevat acht afleveringen, waaronder Het pak van de Kerstman, Vervroegd pensioen en Wat te dragen bij het zeilen. De dvd bevat geen extra's.

À propos de Harold Snoad

CC BY-SA 4.0 - Image by Rob enwiki (Robert Weedon)

Harold Snoad est un producteur et réalisateur britannique né le 28 août 1935.

Biographie

Filmographie

comme producteur

  • 1997 : The Memoirs of Hyacinth Bucket (TV)
  • 1972 : His Lordship Entertains (série télévisée)
  • 1973 : Home from Home (TV)
  • 1973 : Casanova '73 (série télévisée)
  • 1975 : The Rough with the Smooth (série télévisée)
  • 1983 : Tears Before Bedtime (série télévisée)
  • 1984 : Hilary (série télévisée)
  • 1985 : Barnet (TV)

comme réalisateur