DVD
Néerlandais

Hart Beat

Hans Somers (directeur), Vajèn Van den Bosch (acteur), Rein Van Duivenboden (acteur)
Zoë houdt helemaal niet van de muziek van superster Mik. Wanneer ze door zijn tourbus wordt aangereden, ontstaat er toch een band tussen hen. Vanaf ca. 10 jaar.
Langue
Néerlandais
Éditeur
Entertainment One, © 2017
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2016
Durée
ca. 90 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Engels
EAN
8713045247959

Commentaires

Muzikale jeugdfilm van televisieregisseur Hans Somers (Aaf; Bluf) met in de hoofdrollen musicalster Vajèn van den Bosch en Rein van Duivenboden, zanger van de in 2016 opgeheven boyband Mainstreet. Zoë is een wat verlegen scholiere, die singer-songwriter wil worden, maar ze heeft sinds het vertrek van haar vader haar gitaar niet meer aangeraakt. Wanneer Zoë wordt aangereden door de tourbus van superster Mik, 'de Nederlandse Justin Bieber', zoekt ze contact met hem om een vergoeding te vragen voor haar kapotte fiets. Ze houdt niet van zijn 'nepmuziek', maar toch ontstaat er een band wanneer ze samen aan een van haar liedjes werken. Niet iedereen om hen heen is daar blij mee. De recensenten geven 3 sterren. Pauline Kleijer (NRC 13-10-'16): '(...) Van verrassingen moet Hart Beat het niet hebben en de muziek is inderdaad behoorlijk slecht (ook wanneer Zoë zelf aan het componeren slaat), maar toch heeft deze in Rotterdam opgenomen niets-aan-de-handfilm voor jonge tieners zo zijn charmes - w…Lire la suite

À propos de Hans Somers

Hans Somers (né le 9 mars 1978 à Malines) est un footballeur belge qui évoluait au poste de milieu de terrain.

Biographie

Hans Somers a commencé sa carrière professionnelle au Lierse SK en 1996 avant de rejoindre le club turc de Trabzonspor en 2001, où il ne jouera que très peu. Il est transféré au FC Utrecht aux Pays-Bas en 2004, où il finira sa carrière.

Liens externes

  • Ressources relatives au sport :