DVD
Néerlandais

De grote slijmfilm

Hans Somers (directeur), Bibi (acteur), Kate Bensdorp (acteur)
Public cible:
6-8 ans et plus, 9-11 ans et plus
Speelgoedfabrikant Dominicus Duff heeft een grote hekel aan slijm, want nu verkoopt hij zijn eigen saaie producten niet. Hij krijgt voor elkaar dat het in de hele wereld verboden wordt. Indy en Olivia zetten alles in het werk om hun slijm te redden. Vanaf ca. 7 jaar.
Titre
De grote slijmfilm
Directeur
Hans Somers
Acteur
Bibi 2008- Kate Bensdorp
Langue
Néerlandais
Éditeur
Splendid film, © 2020
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2020
Durée
80 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
8713045250485

Commentaires

Avonturenfilm van Hans Somers (Heart Beat; Aaf) met in de hoofdrol YouTuber Bibi. Indy en haar vriendin Olivia (Rómeycia Valentijn) zijn dol op slijm maken en doen op Internationale Slijmdag mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. Speelgoedfabrikant Dominicus Duff (Geza Weisz) heeft echter een grote hekel aan slijm, want nu verkoopt hij zijn eigen saaie producten niet. Met hulp van journaliste Tess (Djamila) verspreidt hij fake news over slijm en krijgt zo voor elkaar dat het in de hele wereld verboden wordt. Indy en Olivia zetten alles in het werk om hun slijm te redden. Coen van Zwol (NRC 4-2-’20): ‘(…) Er zijn nog wat verhaallijntjes over een afwezige vader en een verliefde grote broer, maar in script, acteren of locaties lijkt minimale tijd gestoken. Wel houdt regisseur Somers met snoepjeskleuren, snelle montage, split screens, animatie en stampmuziek aardig de vaart erin. (…)’ Kidsweek (9-2-’20): ‘(…) Het verhaal van De Grote Slijmfilm is simpel, maar alle ac…Lire la suite

À propos de Hans Somers

Hans Somers (né le 9 mars 1978 à Malines) est un footballeur belge qui évoluait au poste de milieu de terrain.

Biographie

Hans Somers a commencé sa carrière professionnelle au Lierse SK en 1996 avant de rejoindre le club turc de Trabzonspor en 2001, où il ne jouera que très peu. Il est transféré au FC Utrecht aux Pays-Bas en 2004, où il finira sa carrière.

Liens externes

  • Ressources relatives au sport :