DVD
Anglais

Hotel Transylvanië ; Hotel Transylvanië 2

Genndy Tartakovsky (directeur), Mark Mothersbaugh (compositeur)

Hotel Transylvanië ; Hotel Transylvanië 2

Public cible:
6-8 ans et plus
Tijdens zijn vakantie met zijn familie op een luxueuze cruiseschip wordt Graaf Dracula verliefd op Ericka, de kapitein van het schip. Hij weet niet dat zij een afstammeling is van zijn grote vijand: Abraham Van Helsing. Vanaf ca. 8 jaar.
Contenu
Disc 1 Hotel Transylvania (88 min. (2012))
Disc 2 Hotel Transylvania 2 (86 min. (2015))
Titre
Hotel Transylvanië ; Hotel Transylvanië 2
Directeur
Genndy Tartakovsky
Compositeur
Mark Mothersbaugh
Titre uniforme
Hotel Transylvania ; Hotel Transylvania 2
Langue
Anglais
Titre parallèle
Hotel Transsylvanië ; Hotel Transsylvanië 2
Éditeur
Sony Pictures Home Entertainment, © 2016
2 dvd-video's
Note
Taalkeuze: Engels, Nederlands, Vlaams, Frans Ondertiteling: o.a. Nederlands, Engels, Frans
EAN
8712609605457

Commentaires

Verzamelbox met twee Amerikaanse animatiefilms* van Genndy Tartakovsky. Volgens Graaf Dracula zijn mensen maar gevaarlijke wezens, daarom bouwde hij voor zijn collegamonsters zoals de Mummie, de familie Weerwolf, het monster van Frankenstein en de Onzichtbare Man een kasteelhotel dat absoluut mensvrij is. Ook wil hij daarmee zijn tienerdochter Mavis beschermen. Als Mavis 118 wordt geeft hij een feest waarbij alle monsters worden uitgenodigd. maar Mavis zelf wil graag het hotel uit om de wereld te verkennen. Dan komt onverwacht de Amerikaanse rugzaktoerist Johnny het hotel binnen en de twee worden verliefd. In de vervolgfilm zijn Mavis en Johnny getrouwd en hebben een vijfjarig zoontje, Dennis. Opa Dracula is bezorgd omdat het jongetje nog helemaal geen vampierneigingen vertoont en besluit hem een monsteropvoeding te geven, terwijl zijn ouders op bezoek zijn in Californië. Pretentieloos vermaak voor het hele gezin. Vanaf ca. 8-9 jaar.

À propos de Genndy Tartakovsky

CC BY-SA 4.0 - Image by Boungawa

Genndy Borisovich Tartakovsky (russe : Геннди Тартаковски ; né le 17 janvier 1970) est un animateur, réalisateur et producteur américain d'origine russe. Bien que son nom d'origine Геннадий s'épelle Gennady ou Guennadi, il décide de changer pour Genndy après avoir emménagé aux États-Unis. Il est mieux connu pour s'être impliqué dans des séries d'animation sur Cartoon Network incluant Le Laboratoire de Dexter, Samouraï Jack, Star Wars: Clone Wars, et Sym-Bionic Titan. En 2011, Tartakovsky rejoint la société Sony Pictures Animation, dans laquelle il réalise le film Hôtel Transylvanie ainsi qu'un film inspiré de Popeye.

Biographie

Jeunesse

Tartakovsky est né le En lire plus sur Wikipedia