DVD
Anglais

A dog's journey

Gail Mancuso (directeur), W.Bruce Cameron (antécédent bibliographique), Josh Gad (acteur)
Bailey, de hond van Ethan, wordt verschillende keren opnieuw geboren om te zorgen voor zijn kleindochter CJ terwijl ze opgroeit tot volwassen vrouw.
Titre
A dog's journey
Directeur
Gail Mancuso
Antécédent bibliographique
W.Bruce Cameron
Acteur
Josh Gad Dennis Quaid 1954- Kathryn Prescott
Compositeur
Mark Isham
Langue
Anglais
Éditeur
WW Entertainment, © 2019
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2019
Durée
ca. 104 min.
Note
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8713045250027

Commentaires

Het vervolg op ‘A dog’s purpose’* (2017) is opnieuw gebaseerd op een boek van W. Bruce Cameron. Verteller van het verhaal is hond Bailey (met de stem van Josh Gad) die verschillende keren opnieuw wordt geboren, steeds als een ander ras en met een ander geslacht. In de eerste film had Bailey ook een belangrijke rol als de geliefde hond(en) van het jongetje Ethan. Nu is Ethan (Dennis Quaid) volwassen en is Bailey het speelkameraadje van zijn kleindochter CJ. Haar moeder Gloria (Betty Gilpin), de weduwe van zijn zoon, heeft weinig aandacht voor haar dochter en besluit met haar te verhuizen van de boerderij in Michigan naar Chicago. De oude Sint-bernard Bailey reïncarneert als beagle Molly en later als nog twee andere honden om voor CJ te zorgen terwijl ze opgroeit tot volwassen vrouw. De recensenten geven 2-3 sterren. André Waardenburg (NRC 11-6-’19): ‘(…) lijkt onschuldig vermaak, het equivalent van een avondje schattige hondenfilmpjes kijken, maar onder dat harige oppervlakte schuilt e…Lire la suite

À propos de Gail Mancuso

Gail Mancuso est un réalisatrice américaine né le 14 juillet 1958 à Melrose Park (Illinois).

Filmographie partielle

Au cinéma

  • 2019 : Mes autres vies de chien

À la télévision

  • 2001-2003 : Gilmore Girls (5 épisodes)
  • 2006-2010 : 30 Rock (8 épisodes)
  • 2010-2020 : Modern Family (31 épisodes)
  • 2012 : Ben and Kate (1 épisode)
  • 2017-2020 : Papa a un plan (6 épisodes)

Liens externes