Jiu jitsu-vechter Wiles stoomt oorlogsheld Jake Barnes klaar voor het gevecht met het buitenaardse wezen Brax om zo de ondergang van de mensheid te voorkomen.
Sujet
Vechtkunst
Titre
Jiu Jitsu / directed by Dimitri Logothetis ; screenplay by Dimitri Logothetis
Directeur
Dimitri Logothetis
Acteur
Nicolas Cage Tony Jaa
Langue
Anglais
Éditeur
Dutch Filmworks, 2020
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2020
Durée
98 min.
Note
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8719372009581

Commentaires

De actiefilm ‘Jiu jitsu’ van Dimitri Logothetis (The lost angel; Kickboxer: retaliation) is gebaseerd op het stripverhaal dat hij samen met Jim McGrath schreef. In de hoofdrol Nicholas Cage (Color out of space; Leaving Las Vegas) naast onder meer actiespecialisten Frank Grillo en Tony Jaa. Hoofdpersoon in deze combinatie van sciencefiction, fantasy en martial arts is de excentrieke Wylie, lid van een oeroude groep jiujitsu-vechters. Elke zes jaar wordt er door een komeet een ruimteportaal geopend waardoor buitenaardse strijders naar de aarde reizen. Deze keer wordt Jake Barnes (Alain Moussi) door hun leider Brax uitgedaagd tot een gevecht, maar Jake weigert en raakt zwaargewond. Wylie en zijn groep lappen hem op en moeten hem klaarstomen voor de strijd tegen Brax, waarin de toekomst van de mensheid op het spel staat. Ryan Parker (hollywoodreporter.com) schrijft dat de film sterk lijkt op ‘Predator’ en ziet ‘crazy, over-the-top martial arts fights, machine guns, knives, swords, an alie…Lire la suite

À propos de Dimitri Logothetis

Dimitri Logothetis est un réalisateur, producteur, acteur et scénariste Greco-Americain

Filmographie

Réalisateur

  • 1987 : Pretty Smart
  • 1988 : Terreur à Alcatraz (Slaughterhouse Rock)
  • 1989 : Champions Forever
  • 1990 : The Closer
  • 1993 : Sexe attitudes (Body Shot)
  • 1996 : Hungry for You
  • 1996 : Cheyenne
  • 1998 : Air America (pilote série télévisée)
  • 1999 : Code Eternity (Code Name: Eternity) (série télévisée)
  • 2004 : The Lost Angel
  • 2018 : Kickboxer : L'Héritage (Kickboxer: Retaliation)
  • 2020 : Jiu Jitsu

Producteur