Livre
Néerlandais

Beer zegt boe!

David Walliams (auteur), Tony Ross (dessinateur)
Public cible:
3-5 ans et plus
Een kleine ijsbeer vindt het heerlijk om de dieren op de Noordpool aan het schrikken te maken. Maar daar zijn ze niet blij mee. De dieren verzinnen een plan. Prentenboek met aquarellen in sfeervolle kleuren. vanaf ca. 2 jaar.
Titre
Beer zegt boe!
Auteur
David Walliams
Dessinateur
Tony Ross
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The bear who went boo!
Éditeur
Hasselt: Clavis, 2016
[32] p. : ill.
ISBN
9789044827200 (hardback)

Commentaires

Op de ijzige vlakten van de Noordpool woont een kleine, brutale ijsbeer. Het leukste wat hij kan bedenken, is andere dieren ijskoud laten schrikken. Wat een lol heeft hij dan! Zijn moeder probeert hem op andere gedachten te brengen, maar de kleine welp wil zijn pretje niet opgeven. Tot hij op een keer te ver gaat… Prachtig prentenboek in groot, vierkant formaat over een ondeugende bezigheid die peuters en kleuters zeker zal aanspreken: boe roepen! De kleurenillustraties variëren in grootte van twee afbeeldingen per pagina tot één over twee volledige pagina’s. Deze schilderingen zijn een lust voor het oog door de expressieve lichaamstaal en mimiek van de dieren, de dynamiek in de tekeningen, de fraaie composities en heldere kleuren. Ze ondersteunen de levendige tekst die op wisselende, lege kleurvlakken in de illustraties is geplaatst. Typografische accentuering en tekstballonnen zetten het verhaal kracht bij. Kleuters zullen genieten van de gezichtsuitdrukkingen van de geschrokken die…Lire la suite

À propos de David Walliams

CC BY 2.0 - Image by Khedara Ariyaratne (cropped by Alientraveller)

David Walliams, de son vrai nom David Edward Williams, né le 20 août 1971 à Wimbledon (Grand Londres), est un acteur, scénariste anglais. Depuis 2008, il écrit également des livres pour enfants.

Biographie

David Walliams est né le 20 août 1971 à Wimbledon (Grand Londres) et est le plus jeune des enfants de Peter, ingénieur à Transport for London, et Kathleen, technicienne de laboratoire. Ils vivent à Nork, près de Banstead dans le Surrey. David étudie le théâtre à l'Université de Bristol.

En Angleterre, il est apparu dans de nombreuses séries comiques depuis le milieu des années 1990. Il s'est fait connaître grâce à son partenariat avec Matt Lucas pour la série de sketchs Little Britain, ainsi que sa précédente, Rock p…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions