Arnold een oude brombeer die elke avond op de bank in slaap valt en de gefrustreede Kay zijn al 31 jaar getrouwd. Kay zou graag hun relatie nieuw leven in willen blazen en besluit in een opwelling de hulp van een relatietherapeut in te roepen, waarmee Arnold met grote tegenzin akkoord gaat.
Titre
Hope springs
Directeur
David Frankel
Compositeur
Theodore Shapiro
Acteur
Meryl Streep Tommy Lee Jones Steve Carell
Langue
Anglais
Éditeur
E One, 2012
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2012
Durée
ca. 97 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8713045234201

Commentaires

Amerikaanse relatiekomedie uit 2012 van David Frankel, met Meryl Streep, Tommy Lee Jones e.a. Kay en Arnold zijn al 31 jaar getrouwd en de fut is er helemaal uit. Arnold is een oude brombeer die elke avond op de bank in slaap valt en de gefrustreede Kay zou graag hun relatie nieuw leven in willen blazen. Ze besluit in een opwelling de hulp van een relatietherapeut in te roepen, waarmee Arnold met grote tegenzin akkoord gaat. Als Dr. Feld vragen stelt over hun seksleven en wat hun geheime fantasieën zijn, wordt hij nog chagrijniger. De pers is erg enthousiast over deze film. Anton Slotboom (Algemeen Dagblad 27-9-'12) geeft 4 (van 5) sterren: '(...) een innemende en hartverwarmende film, met glansrollen voor Jones en Streep'. André Waardenburg (NRC 26-9-'12) geeft 4 (van 5) balletjes: '(...) een echte acteursfilm: Streep en Jones zorgen ervoor dat de pijn en diep weggestopte emoties die tijdens de therapie naar boven komen in al hun nuances zichtbaar worden.' Ook Jann Ruyters (Trouw 27-…Lire la suite

À propos de David Frankel

CC BY 2.0 - Image by Canadian Film Centre from Toronto, Canada

David Frankel (né le 2 avril 1959 à New York) est un réalisateur américain. Il est connu pour avoir réalisé deux adaptations de best-sellers au cinéma : Le diable s'habille en Prada et Marley et moi, qui connaissent des succès.

Filmographie

Comme scénariste

  • 1992 : Grapevine (série télévisée)
  • 2000 : Grapevine (série télévisée)

Comme réalisateur

  • 1989 : Doctor Doctor (série télévisée)
  • 1992 : Grapevine (série télévisée)
  • 1995 : Miami Rhapsodie (Miami Rhapsody)
  • 1996 : Dear Diary (pilote TV, court-métrage)
  • 1998 : De la Terre à la Lune (…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions