DVD
Anglais

The wilde wedding

Damian Harris (directeur), Patrick Stewart (acteur), Glenn Close (acteur)

The wilde wedding

Damian Harris (directeur), Patrick Stewart (acteur), Glenn Close (acteur)
Voormalig filmster Eve Wilde gaat binnenkort voor de vierde keer trouwen. Om elkaar te leren kennen brengt haar hele familie een lang weekend door in haar buitenhuis.
Titre
The wilde wedding / written and directed by Damian Harris
Directeur
Damian Harris
Acteur
Patrick Stewart Glenn Close John Malkovich
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, © 2018
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2017
Durée
ca. 92 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans, Duits, Hongaars, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Deens, Fins, Hongaars, Italiaans, Noors, Zweeds, Turks
EAN
5053083126926

Commentaires

Romantische komedie van Damian Harris (Deceived) met veel bekende namen waaronder Glenn Close, John Malkovich en Patrick Stewart. Zestiger Eve Wilde is een voormalige filmster die binnenkort voor de vierde keer gaat trouwen, nu met de bekende Engelse schrijver Harold Alcott (Stewart). Om elkaar te leren kennen verzamelt de hele familie zich in haar landhuis buiten New York: drie volwassen zoons, kleindochters, aanstaande stiefdochters, een ex-schoondochter en andere aanhang. Ook twee exen zijn van de partij, waarbij haar eerste man, de beroemde toneelacteur Laurence Darling (Malkovich). Het wordt een weekend vol verrassingen, ontmoetingen en teleurstellingen, overgoten met seks en drank. De Amerikaanse recensenten zijn kritisch: een dunne plot, veel clichés, te veel personages, enigszins goedgemaakt door de drie topacteurs.

À propos de Damian Harris

Damian Harris est un réalisateur et scénariste anglais, né le 2 août 1958 à Londres. Il est le fils de l'acteur irlandais Richard Harris et l'actrice galloise Elizabeth Rees-Williams. Il est le frère des acteurs Jamie Harris et Jared Harris.

Filmographie

  • 1989 : Le Dossier Rachel (The Rachel Papers)
  • 1991 : Trahie (Deceived)
  • 1995 : Duo mortel (Bad Company)
  • 2000 : Amours mortelles (Mercy)
  • 2008 : Gardens of the Night
  • 2017 : The Wilde Wedding

Liens externes