DVD
Anglais

Pirates ahoy!

Chuck Sheetz (directeur)
Dans la série:
Public cible:
6-8 ans et plus
Genre:
De onhandige hond Scooby-Doo en zijn vrienden maken een cruise in de Bermuda driehoek waar ze te maken krijgen met spoken en piraten
Titre
Pirates ahoy!
Directeur
Chuck Sheetz
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, [jaar van uitgave niet vastgesteld]
1 dvd-video
Durée
ca. 68 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Italiaans voor slechthorenden
EAN
7321931031288

Commentaires

Scooby-Doo is een onhandige, bang aangelegde Deense dog die samen met zijn vier tienervrienden Shaggy, Velma, Fred en Daphne allerlei geheimzinnige zaken oplost. De tekenfilmserie Scooby-Doo begon in 1969 en was begin jaren zeventig ook in Nederland populair. Er verschenen in de loop van de tijd verschillende varianten, waaronder twee live-action bioscoopfilms. De dvd-video 'Pirates ahoy!' bevat één lang verhaal, gemaakt in 2006. Scooby-Doo en zijn vrienden en de ouders van Fred doen een cruise in de Bermuda driehoek. Het schip wordt echter overvallen door piraten die de ouders van Fred ontvoeren. Fred en de anderen moeten hard aan het werk om hen te redden en het mysterie van de piraten op te lossen. Het verhaal is voorspelbaar en de personages stereotype, maar leuk geanimeerd en onderhoudend.

À propos de Chuck Sheetz

Chuck Sheetz est réalisateur d'épisodes pour la série télévisée américaine, Les Simpson, depuis la huitième saison. Il a aussi été le producteur de la série Quoi d'neuf Scooby-Doo ? et le réalisateur de quelques épisodes de la série La Cour de récré ainsi que des deux films qui en sont tirés : La Cour de récré : Vive les vacances ! et La Cour de récré : Les Vacances de Noël. Il a également réalisé Scooby-Doo et le Triangle des Bermudes.

Il a aussi travaillé pour Rocko's Modern Life, Bobby's World, Les Rois du Texas, Welcome to Eltingville et Drawn Together.

Réalisation pour Les Simpson

Liens externes