Een vrouw van 41, bijna gescheiden en moeder van drie kinderen, komt door een aanrijding in contact met een truckchauffeur van 29
Titre
Aanrijding in Moscou
Directeur
Christophe Van Rompaey
Compositeur
Tuur Florizoone
Acteur
Barbara Sarafian Jurgen Delnaet Johan Heldenbergh
Langue
Néerlandais
Éditeur
Bridge Pictures, 2008
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2007
Durée
102 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8711983489813

Commentaires

Het speelfilmdebuut uit 2008 van de Belgische Christophe Van Rompaey speelt zich af in Moscou, een volkswijk in Gent. Hoofdpersoon Matty (Barbara Sarafian) is een 41-jarige hardwerkende vrouw, moeder van drie kinderen. Haar man woont samen met een jongere vriendin, maar de beslissing om definitief te scheiden is nog niet genomen. Door een aanrijding op het parkeerterrein van de supermarkt komt Matty in contact met trucker Johnny, 29 jaar, die wel wat in haar ziet. Voor Matty is het moeilijk de juiste keuzes te maken. Jordan Mintzer (Variety.com) vindt het acteren van Sarafian 'knockout' en prijst ook de kinderen en de authentieke sfeer in een film 'packed with plenty of drama, laughs and sentimental charm.' De dvd bevat enkele extra's.

À propos de Christophe Van Rompaey

Christophe Van Rompaey, né le 18 avril 1970 à Gand, est un réalisateur et producteur belge.

Filmographie

Réalisateur

  • 2001 : Oh My God?!
  • 2008 : Moscow, Belgium
  • 2011 : Lena
  • 2016 : Vincent

Producteur

  • 2001 : Gridlock de Dirk Beliën
  • 2002 : Alias de Jan Verheyen

Notes et références

  • (nl) Cet article est partiellement ou en totalité issu de l’article de Wikipédia en néerlandais intitulé « Christophe Van Rompaey » …En lire plus sur Wikipedia