Livre
Néerlandais

Ik kom altijd uit bij jou

Cecily Von Ziegesar (auteur), Suzanne Braam (traducteur)
Dans la série:
Public cible:
12-14 ans et plus
Genre:
Het is kerstvakantie en de studenten Serena, Blair, Nate, Chuck en Dan komen terug naar New York om de feestdagen met familie en oude vrienden door te brengen. Het studentenleven aan de universiteit lijkt hen toch niet zo veel veranderd te hebben, want oude gewoontes komen weer de kop opsteken.
Titre
Ik kom altijd uit bij jou
Auteur
Cecily Von Ziegesar
Traducteur
Suzanne Braam
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
I will always love you
Éditeur
Haarlem: Gottmer, 2010
399 p.
ISBN
9789025748036 (paperback)

Commentaires

In dit dertiende en laatste deel uit de reeks 'Gossip Girl'* komt het gekende groepje gefortuneerde New Yorkse jongeren naar huis tijdens de kerstvakantie. Het studentenleven aan de universiteit lijkt hen toch niet zo veel veranderd te hebben, want oude gewoontes komen weer de kop opsteken. Ze blijven kibbelen over een oude vlam, gaan uit elkaar en komen weer samen. Lekker weglezende lectuur voor de liefhebbers van het genre, gemaakt volgens het beproefde recept van de roddelsoap. De setting van de New Yorkse jetset en het dwepen met merknamen doen onverbiddelijk denken aan 'Sex and the City'. Op www.gossipgirl.nl is meer info te vinden over de hoofdpersonen en de televisieserie die sinds 2007 loopt in Nederland. Vanaf ca. 15 jaar.

À propos de Cecily Von Ziegesar

CC BY-SA 2.0 - Image by editrrix

Cecily von Ziegesar, née le 27 juin 1970, est une romancière américaine, autrice de romans destinés principalement aux adolescents. Ayant suivi sa scolarité dans un lycée huppé de Manhattan (Nightingale-Bamford School), ses livres reflètent le style de vie des adolescents riches explorant les drogues, l'alcool, la sexualité, et les amitiés difficiles. Elle fait une courte apparition dans la saison 4 épisode 22 de la série éponyme de son roman.

Œuvres

  • Gossip Girl (14 tomes dont un hors série).
  • It Girl (10 tomes).
  • Glam, jalousie et autres cachoteries
  • Pyscho Killer reboot Gossip Girl (série littéraire)

Liens externes

Suggestions