DVD
Anglais

Scooby-Doo! return to Zombie island

Cecilia Aranovich (directeur), Ethan Spaulding (directeur)
Dans la série:
Public cible:
6-8 ans et plus
Scooby-Doo en zijn vrienden gaan op vakantie naar een afgelegen tropisch eiland. Wanneer hun hotel wordt aangevallen door een horde zombies, beseffen ze dat de kwade krachten van hun oude vijanden Simone en Lena nog springlevend zijn. Vanaf ca. 9 jaar.
Extra subject
animatiefilms, Animatiefilm
Titre
Scooby-Doo! return to Zombie island / directed by Cecilia Aranovich Hamilton
Directeur
Cecilia Aranovich Ethan Spaulding
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Bros. Entertainment, [2019]
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2019
Durée
ca. 77 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Noors, Pools, Zweeds Ondertiteling: Nederlands, Frans, Fins, Noors, Zweeds, Pools, Deens, Roemeens, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888246993

Commentaires

Animatieavontuur uit 2019 in de langlopende serie* over Scooby-Doo, de onhandige, bang aangelegde en altijd hongerige Deense Dog. Detectivebureau Mystery Inc. dat bestaat uit Scooby’s baasje Shaggy en zijn vrienden Velma, Fred en Daphne heeft zich voorgenomen met hun speurwerk te stoppen en gaat op vakantie naar een afgelegen tropisch eiland. Het eiland komt hen vaag bekend voor. Wanneer hun hotel wordt aangevallen door een horde zombies, beseffen ze dat de kwade krachten van hun oude vijanden Simone en Lena nog springlevend zijn. Zal het de vrienden lukken het mysterie van Zombie Island definitief op te lossen? Het verhaal is een vervolg op de animatiefilm ‘Scooby-Doo on Zombie Island’ (1998). Vanaf ca. 9 jaar.