Livre
Néerlandais

Ruzie met mijn bf, love troubles en een big surprise

Carry Slee (auteur), Kristel Steenbergen (dessinateur)

Ruzie met mijn bf, love troubles en een big surprise

Dans la série:
Public cible:
12-14 ans et plus
Genre:
Het gaat Britt voor de wind, dus ze is supergelukkig. Maar dan komt haar vriendin Puck met een bericht, waardoor hun vriendschap op een zéér laag pitje komt te staan. Vanaf ca. 11 jaar.
Titre
Ruzie met mijn bf, love troubles en een big surprise
Auteur
Carry Slee
Dessinateur
Kristel Steenbergen
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amsterdam: Carry Slee, 2012
175 p. : ill.
ISBN
9789049925901 (hardback)

Commentaires

Dit is het vijfde deel uit de serie 'Dat heb ik weer!'* over Britt. Het gaat Britt voor de wind. Ze heeft nog steeds verkering met Dave; 'Rogiers vlucht', de bioscoopfilm waarin Britt en Dave de hoofdrollen hebben, gaat bijna in première; met de band Crazy Ontbijtkoek, waarvan Britt manager is, gaat het goed en Britts vader is weer terug uit Japan. Maar dan komt Puck met een bericht waardoor hun vriendschap op een zéér laag pitje komt te staan. En alsof het niet erger kon: Britt wordt ontslagen als manager van de band. Ze voelt zich heel alleen. En wat is er met haar broertje Lucas aan de hand? Zeer toegankelijk geschreven boek, met veel dialoog en eigentijds taalgebruik. Onafhankelijk te lezen van eerdere delen. Herkenbaar vormgegeven, met overzichtelijke bladspiegel, groot lettertype en Britts blog afgedrukt op grijze achtergrond met tekeningetjes en testjes, waardoor er duidelijk onderscheid is tussen verhaaltekst en blogtekst. Meer informatie op: www.dathebikweer.com. Smulvoer voo…Lire la suite

À propos de Carry Slee

CC BY-SA 3.0 - Image by Roy van Ingen

Carry Slee, de son vrai nom Carolina Sofia Slee, née le 1er juillet 1949 à Amsterdam, est une écrivaine, femme de lettres, scénariste et chanteuse néerlandaise.

Filmographie

Scénariste

  • 2006 : Keep Off de Maria Peters
  • 2008 : Desperate de Dave Schram
  • 2013 : Spijt! de Dave Schram
  • 2014 : Painkillers de Tessa Schram
  • 2016 : Kappen! de Tessa Schram

Bibliographie

  • 1989 : Morgen mag ik in het diepe...
  • 1989 : Rik en Roosje
  • 1991 : Verdriet met mayonaise
  • 1992 : Jan und die Hackfleischbande
  • 1993 : Lekker weertje koekepeertje
  • 1993 : Confetti confl…En lire plus sur Wikipedia