Livre
Néerlandais

Dat heb ik weer!. 3, Crazy ouders, mega misverstanden en een valse Gossip Queen

Carry Slee (auteur)

Dat heb ik weer!. 3, Crazy ouders, mega misverstanden en een valse Gossip Queen

Public cible:
12-14 ans et plus
Genre:
Het zit Britt eindelijk mee. Ze heeft verkering met Dave, speelt met hem de hoofdrol in een bioscoopfilm en Crazy Ontbijtkoek heeft al een beetje succes. Toch is niet alles leuk in Britts leven. Vanaf ca. 11 jaar.
Titre
Dat heb ik weer!. 3, Crazy ouders, mega misverstanden en een valse Gossip Queen
Auteur
Carry Slee
Titre uniforme
Dat heb ik weer! Deel 3
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amsterdam: Carry Slee, 2008
207 p. : ill.
ISBN
9789049923877 (hardback)

Commentaires

'Dat heb ik weer' is een reeks van Carry Slee over de tiener Britt en haar vrienden. De uitspraak "Dat heb ik weer" ligt heel vaak op Britts lippen. Ze heeft een cool leventje met veel interessante bezigheden. Ze heeft een vriendje Dave, de liefste en knapste van de hele school, en ze spelen allebei een rol in een nieuwe bioscoopfilm. Britt is manager van de muziekband Crazy Ontbijtkoek, die stilaan van de grond begint te komen. Britts vader staat echter op het punt om met zijn Japanse vriendin naar Japan te emigreren en dat maakt Britt erg droevig. Haar moeder begint een relatie met de saaiste leraar van de school, Blok Geitensok. Over Britts vriendin Noah steken er vuile roddels de kop op, die wel eens erge gevolgen kunnen hebben voor Crazy Ontbijtkoek. Bovendien trekt Dave wel erg vaak rond met de knappe Melanie. Daar komen misverstanden en veel ellende van.
De tieners uit Crazy ouders zijn gewoon heerlijk, maar dat wil zeker niet zeggen dat ze een saai leven leiden. Ze h…Lire la suite
Het zit Britt nu eindelijk mee. Ze heeft verkering met de knapste en liefste jongen van school: Dave. Met hem speelt ze ook de hoofdrol in 'Rogiers vlucht', een bioscoopfilm, en de band Crazy Ontbijtkoek, waarvan Britt manager is, heeft al een beetje succes. Toch is jammer genoeg niet alles even leuk in het leven van Britt: haar vader gaat met zijn vriendin naar Japan emigreren en haar moeder is nog steeds heel verliefd op Blok Geitensok, de allerstomste leraar van de school. Dan wordt er ook nog gemeen geroddeld over Noah en dat heeft rampzalige gevolgen voor de band. Maar Britts allergrootste probleem wordt gevormd door Melanie, die niet alleen heel knap is, maar ook steeds bij Dave te vinden is. Derde deel uit de serie 'Dat heb ik weer!'* over het enerverende leven van Britt. Luchtig verhaal vol soapachtige elementen, misverstanden en losse verhaaleindjes. Met veel dialoog in een vlotte vertelstijl. Zeer toegankelijk door eigentijds taalgebruik en duidelijke vormgeving: overzichtel…Lire la suite

À propos de Carry Slee

Carry Slee, de son vrai nom Carolina Sofia Slee, née le 1er juillet 1949 à Amsterdam, est une écrivaine, femme de lettres, scénariste et chanteuse néerlandaise.

Filmographie

Scénariste

 • 2006 : Keep Off de Maria Peters
 • 2008 : Desperate de Dave Schram
 • 2013 : Spijt! de Dave Schram
 • 2014 : Painkillers de Tessa Schram
 • 2016 : Kappen! de Tessa Schram

Bibliographie

 • 1989 : Morgen mag ik in het diepe...
 • 1989 : Rik en Roosje
 • 1991 : Verdriet met mayonaise
 • 1992 : Jan und die Hackfleischbande
 • 1993 : Lekker weertje koekepeertje
 • 1993 : Confetti confl…En lire plus sur Wikipedia