DVD
Suédois

Camilla Lackberg's Fjällbacka murders. Seizoen 1

Camilla Läckberg (antécédent bibliographique)
Misdaadschrijfster Erica Falck en haar man, politie-inspecteur Patrik Hedström, onderzoeken moorden in het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka.
Contenu
Disc 1 Oorlogskind ; De zee geeft, de zee neemt
Disc 2 De kustrijder ; De koningin van het licht
Disc 3 Vrienden voor het leven ; Kunst, kitsch en kenners
Titre
Camilla Lackberg's Fjällbacka murders. Seizoen 1
Antécédent bibliographique
Camilla Läckberg
Titre uniforme
Fjällbackamorden
Langue
Suédois
Éditeur
Lumière, 2013
3 dvd-video's
Durée
6 x 90 min.
Note
Zweeds gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
5425019006259

Commentaires

Zes Zweedse misdaadfilms over misdaadschrijfster Erica Falck en haar man, politie-inspecteur Patrik Hedström die wonen in een schilderachtig vissersplaatsje aan de Zweedse westkust. De films zijn gebaseerd op boeken van de ook in Nederland populaire Camilla Läckberg. In de hoofdrollen zien we Claudia Galli en Richard Ulfsäter. De eerste aflevering is de verfilming van het boek 'Oorlogskind'* (2007) en werd ook in de bioscoop uitgebracht. Erica verliest haar beide ouders bij een auto-ongeluk. Wanneer een paar maanden later haar vermeende halfbroer vermoord wordt, gaat ze op onderzoek naar haar moeders oorlogsverleden. Ze ontdekt duistere geheimen, die sommigen angstvallig verborgen proberen te houden en raakt verstrikt in een web van leugens en moord. Sylvia Bakker (Cinemagazine, i) geeft 3 (van 5) sterren. Ze ziet een verhaal met echte mensen, maar vindt dat er te veel gebeurt in te weinig tijd en mist sfeer: 'Het verhaal zit uiteindelijk wel goed in elkaar en daardoor is 'Oorlogskind…Lire la suite

À propos de Camilla Läckberg

Jean Edith Camilla Läckberg Eriksson, née le 30 août 1974 à Fjällbacka, est une écrivaine suédoise, autrice de romans policiers. Elle est un des plus jeunes auteurs à succès dans son genre ; en janvier 2010, le classement de plusieurs magazines dédiés à l'édition, dont Livres-Hebdo en France et The Bookseller (en) en Grande-Bretagne, la place sixième au rang des écrivains de fiction les plus vendus en Europe en 2009. Les romans de Camilla Läckberg se situent tous près de son lieu de naissance, la petite ville côtière de Fjällbacka, en Suède,.

Biographie

Après des études à l'école publique, elle étudie à Göteborg et obtient une maîtrise…En lire plus sur Wikipedia