DVD
Anglais
Inspecteurs Robert Lewis en James Hathaway krijgen te maken met een nieuwe chef die moeite heeft met de traditionele werkmethode van Lewis.
Titre
Inspector Lewis. Seizoen 9
Compositeur
Barrington Pheloung
Acteur
Kevin Whately
Titre uniforme
Lewis, Seizoen 9
Langue
Anglais
Éditeur
Just Entertainment, © 2016
2 dvd-video's
Durée
6 x 45 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8717344760362

Commentaires

Negende seizoen van de Britse detectiveserie die een spin-off is van de serie Inspector Morse. Robert 'Robbie' Lewis (Kevin Whately) was eerst de assistent van Morse en werd na diens dood bevorderd tot rechercheur. Inmiddels is hij zelf met pensioen, maar wordt door zijn vroegere assistent, nu rechercheur James Hathaway (Laurence Fox) regelmatig te hulp geroepen. Met behulp van patholoog-anatoom dr. Laura Hobson (Clare Holman) lossen ze moordmysteries op die zich afspelen in het historische Oxford met zijn universiteitscampus en omgeving. In seizoen 9 krijgen Hathaway en zijn nieuwe assistente DS Lizzie Maddox (Angela Griffin) een nieuwe chef, Chief Superintendent Joseph Moody (Steve Toussaint) die veel moeite heeft met de traditionele manier van werken van Lewis. Dit seizoen bestaat uit drie tweedelige afleveringen. Uitgezonden door de KRO.

À propos de Barrington Pheloung

Barrington Somers Pheloung est un compositeur australien né le 10 mai 1954 à Sydney (Australie) et mort en Australie le 31 juillet 2019.

Biographie

Filmographie

Acteur

Télévision

Séries télévisées
  • 1992-2000 : Inspecteur Morse : maître de chœur
  • 2006 : Super Sleuths : lui-même
  • 2010 : The People's Detective : lui-même
Téléfilms
  • 2007 : The Music of Morse : lui-même
  • 2015 : The Sound of ITV: The Nation's Favourite Theme Tunes : lui-même parlant en 1993

En lire plus sur Wikipedia