DVD
Anglais

Race to witch mountain

Andy Fickman (directeur), Trevor Rabin (compositeur), Dwayne Johnson (acteur)
Twee aliens vermomd als kinderen gaan samen met een taxichauffeur op zoek naar hun ruimteschip om terug te keren naar hun planeet.
Titre
Race to witch mountain
Directeur
Andy Fickman
Compositeur
Trevor Rabin
Acteur
Dwayne Johnson
Langue
Anglais
Éditeur
Disney DVD, [2009?]
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2009
Durée
95 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Engels voor slechthorenden
EAN
8717418227098

Commentaires

Na 'Escape to Witch mountain' (1975) en 'Return to Witch mountain' (1978) nu wederom een nieuw avontuur met twee buitenaardse kinderen, deze keer geregisseerd door Andy Fickman. Een actie-familiefilm waarin de taxichauffeur Jack (Dwayne Johnson) op pad gaat met de twee kinderen om hun ruimteschip terug te vinden. Kent Dixon (Dvd-verdict, i) vindt de film geen remake maar meer een 'contemporary approach to familiar material'. Hij maakt een voorbehoudt voor het plot en de karakterontwikkeling maar is er niet tegen om nog enkele vervolgen op de film te zien. '(..) still a relatively fun outing that's suitable for family viewing.' Monica Meijer (Movie2movie, i): 'De doelgroep van ‘Race to Witch Mountain' is duidelijk jonge tieners. Zij zullen zich nog niet al te veel storen aan de magere en voorspelbare verhaallijn (...). Wel dik in orde zijn het handjevol special effects, (...) Wat de film verder te bieden heeft zijn veel achtervolgingen (eigenlijk is de hele film een lange achtervolging…Lire la suite

À propos de Andy Fickman

Andy Fickman est un réalisateur, producteur, et scénariste américain.

Filmographie

  • 2003 : Viens voir papa ! (Who's Your Daddy ?)
  • 2006 : Reefer Madness
  • 2006 : She's the Man, adaptation d'une comédie de Shakespeare.
  • 2007 : Maxi papa (The Game Plan)
  • 2009 : La Montagne ensorcelée (Race to Witch Mountain)
  • 2010 : Encore toi ! (You Again)
  • 2012 : Le Choc des générations (Parental Guidance)
  • 2015 : Paul Blart: Mall Cop 2
  • 2019 : Chaud devant ! (Playing with Fire)

Théâtre

  • 2013 : Heathers: The Musical, adaptation de Fatal Games en Off-Broadway
  • 2018 : Heathers: The Musical, version à West End

Liens externesEn lire plus sur Wikipedia