DVD
Anglais

Wire in the blood. De complete serie 1

Andrew Grieve (directeur), Roger Gartland (directeur)
Drie verhalen waarin klinisch psycholoog Dr. Tony Hill en inspecteur Carol Jordan veelal met seriemoordenaars te maken hebben
Contenu
Disc 1 The mermaids singing / Andrew Grieve
Disc 2 Shadows rising / Nick Laughland
Disc 3 Justice painted blind / Roger Gartland
Extra subject
Speelfilms, Televisieseries
Titre
Wire in the blood. De complete serie 1
Directeur
Andrew Grieve Roger Gartland
Langue
Anglais
Titre parallèle
Wire in the blood I
Éditeur
Sans lieu de publication: Warner Home Video, 2007
3 dvd-video's
Durée
285 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
7321932004199

Commentaires

Britse misdaad-televisieserie die startte in 2002. De afleveringen zijn geregisseerd door verschillende regisseurs. Robson Green, Tom Chadbon en Hermione Norris spelen de hoofdrollen. Gebaseerd op de boeken van de populaire Schotse misdaadauteur Val MacDermid, van wie sinds de jaren 80 ca. tachtig boeken verschenen*. Dr. Tony Hill wordt regelmatig door de politie gevraagd om als profiler op te treden bij het oplossen van moordzaken. Deze excentrieke man met analytisch inzicht heeft regelmatig succes met zijn vreemde methodes. Joel Pierce (DVD Verdict,i) geeft 93-95 (van 100) punten: 'The evidence continues to mount: Britain has some of the best television in the world. Wire in the Blood is so good it doesn't even feel like watching television. (...) This series is a must-see for thriller fans.' Deze boxen bevatten 4 seizoenen die op de televisie zijn uitgezonden. Seizoen 5 is in juli 2007 van start gegaan op de BBC. Geen extra's.

À propos de Andrew Grieve

Andrew Grieve est un réalisateur et scénariste britannique 28 novembre 1939 à Cardiff (Royaume-Uni).

Biographie

Filmographie

comme réalisateur

  • 1973 : Warship (série TV)
  • 1987 : On the Black Hill
  • 1987 : Suspicion (TV)
  • 1990 : Lorna Doone (TV)
  • 1992 : The Big Battalions (feuilleton TV)
  • 1993 : All or Nothing at All (TV)
  • 1996 : Letters from the East
  • 1997 : Original Sin (TV)
  • 1998 : Hornblower: The Even Chance (TV)
  • 1998 : Hornblower: The Examination for Lieutenant (TV)
  • 1999 : Hornblower: The Duchess and the Devil (TV)
  • 1999 : Hornblower: Th…En lire plus sur Wikipedia