DVD
Néerlandais
Gesprekken van een psychotherapeut met vijf verschillende clie͏̈nten.
Contenu
Disc 1 Week 1 (Afl. 1-5)
Disc 2 Week 2 (Afl. 6-10)
Disc 3 Week 3 (Afl. 11-15)
Disc 4 Week 4 (Afl. 16-20)
Disc 5 Week 5 (Afl. 21-25)
Disc 6 Week 6 (Afl. 26-30)
Sujet supplémentaire
Televisieseries en -films
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Bridge, 2011
6 dvd-video's
Date d'enregistrement
2011
Durée
750 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
8717344745352

Commentaires

De televisieserie 'In therapie' is een bewerking van de Amerikaanse serie 'In treatment'*. Alain de Levita is weer de regisseur, script van Marion Pauw, in deze tweede serie. Psychotherapeut is dit keer Jonathan (Peter Blok). Hij ontvangt verschillende mensen, onder meer Paul, de therapeut uit het eerste seizoen die nu zelf op de sofa plaatsneemt, de jonge vrouw Sascha die moeilijk kan accepteren dat ze kanker heeft, de twaalfjarige Olivier die het zwaar heeft met zijn ruziënde gescheiden ouders, een 64-jarige fabrieksdirecteur die dreigt weg te zinken in een depressie en de 41-jarige Marit, een elegante en succesvolle advocate die toch vastloopt in haar leven. Acteurs o.a.: Jacob Derwig, Jamie Grant, Anneke Blok, Jeroen Krabbé en Monic Hendrickx. Ook deze tweede serie kreeg veel positieve aandacht in de pers. Hans Beerekamp (NRC 2-8-'11) vond het 'een feest, met de beste acteurs van Nederland.' Gedurende zes weken vanaf 25 juli iedere werkdag uitgezonden door de NCRV die net als vori…Lire la suite

À propos de Alain De Levita

Alain De Levita, né le 19 avril 1959 à Amsterdam, est un réalisateur et producteur néerlandais.

Carrière

Il a un frère jumeau, Robin De Levita, qui exerce le métier de producteur.

Filmographie

Réalisateur

  • 1999 : Baantjer, de film: De Cock en de wraak zonder einde

Producteur

  • 2001 : Liefje d'Emile Fallaux
  • 2009 : The Storm de Ben Sombogaart
  • 2010 : Happily Ever After de Pieter Kramer
  • 2010 : Fuchsia, la petite sorcière de Johan Nijenhuis
  • 2011 : Time to Spare de Job Gosschalk
  • 2011 : The Strongest Man in Holland de Mark de Cloe
  • 2012…En lire plus sur Wikipedia