DVD
Néerlandais

De kabouterprins

Aimé Anthoni (acteur), Chris Cauwenberghs (acteur), Walter De Donder (acteur)
Negentien verhaaltjes met de avonturen van kabouter Plop, kabouter Klus, kabouter Kwebbel en kabouter Lui
Contenu
Bevat: De kabouterprins. Lui is verdwenen. De plaaggeest. De verrassing. Het mopje van de zere teen. Fluiten. Niets voor niets. Het strijkijzer. De zandbak. De wandelende tak. Bril in de kabouterpop. De afwas. De soep van klus. Het oude stoeltje. Plop goochelaar. De taartendief. De noot. Nieuwsgierig. De stenen bal
Sujet
Kabouters
Langue
Néerlandais
Éditeur
Studio 100, 2006
1 dvd-video
Durée
ca. 100 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
5414233900689

Commentaires

De Vlaamse kinderserie Kabouter Plop wordt gemaakt door Studio 100, waar ook series als Samson & Gert en Wizzy & Woppy vandaan komen. De serie wordt uitgezonden door VTM en de TROS. Kabouter Plop woont in een paddestoel en beleeft samen met zijn vrienden, waaronder kabouter Kwebbel, kabouter Lui en kabouter Klus allerlei alledaagse avonturen. Hun grote kaboutermutsen laten duidelijk zien hoe ze zich voelen. De makers van Studio 100 willen jonge kinderen een overzichtelijke en veilige wereld tonen en daarmee een gevoel van geborgenheid geven. Volwassenen vinden de avonturen van de kabouters daarom vaak oubollig en voorspelbaar, maar bij de Vlaamse en Nederlandse kleuters zijn ze al jaren erg populair. Eind 2006 verschijnt alweer hun zesde speelfilm. Op deze dvd-video staan negentien verhaaltjes waaronder: De kabouterprins, Lui is verdwenen, De plaaggeest en De verrassing.

À propos de Aimé Anthoni

CC BY-SA 3.0 - Image by Frevex

Aimé Anthoni est un acteur belge néerlandophone né le 10 avril 1948 à Wilrijk. Il vit actuellement à Eindhoven en Zélande aux Pays-Bas.

Il est principalement connu pour son rôle de Kabouter Klus, dans la série télévisée pour enfants Kabouter Plop.

Notes et références

  • Portail du cinéma belge
  • Portail de la télévision

Suggestions