Als sportagent wordt Alison 'Ali' Davis steeds gepasseerd door haar mannelijke collega's, totdat ze door een vreemd voorval de gedachten van mannen kan lezen.
Titre
What men want
Directeur
Adam Shankman
Acteur
Taraji P. Henson Aldis Hodge Tracy Morgan
Langue
Anglais
Éditeur
Paramount, © 2019
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2019
Durée
ca. 112 minuten
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083168469

Commentaires

De komedie ‘What men want’ van Adam Shankman (Hairspray) is losjes gebaseerd op ‘What women want’ (2000) van Nancy Meyers. Op de plek van Mel Gibson zien we nu Taraji P. Henson (Proud Mary; Hidden figures) als Alison ‘Ali’ Davis, een succesvolle sportagent die door haar mannelijke collega’s niet voor vol wordt aangezien. Dankzij een vreemd drankje van een waarzegster en een val op haar hoofd kan ze opeens horen wat mannen denken. Ali gebruikt deze gave volop om succesvol te worden in haar werk, maar ze zet ook haar relatie met haar familie en haar nieuwe vriend Will (Aldis Hodge) op het spel. De recensenten geven 2 of 3 sterren. Maricke Nieuwdorp (Algemeen Dagblad 14-3-’19) concludeert: ‘(…) Helaas zijn er net te veel scènes waarin kluchtigheid de overhand krijgt. Hoewel het heerlijk is een talentvolle, zwarte vrouw met komische timing in de hoofdrol te zien, doet deze soms slordig gemonteerde formulefilm Henson te weinig recht.’

À propos de Adam Shankman

CC-BY-SA-3.0 - Image by Romina Espinosa

Adam Shankman est un réalisateur, acteur et producteur américain né le 27 novembre 1964 à Los Angeles (Californie, États-Unis). Il est un ami très proche du couple Sarah Michelle Gellar et Freddie Prinze Jr.. C'est d'ailleurs lui qui les a unis lors de leur mariage en 2002 au Mexique.

Filmographie

Comme réalisateur

  • 1998 : Cosmo's Tale
  • 2001 : Un mariage trop parfait (The Wedding Planner)
  • 2002 : Le Temps d'un automne (A Walk to Remember)
  • 2002 : Monk ("Monk") (série télévisée)
  • 2003 : Splitsville (TV)
  • 2003 : Bronx à Bel Air (Bringing Down the House)
  • 2005 : Baby-Sittor (The Pacifier)
  • 2005 : Treize à la…En lire plus sur Wikipedia