DVD
English

Injustice

Matt Peters (director), Robert J. Kral (composer), Justin Hartley (actor)
Als Superman door toedoen van de Joker Loi͏̈s Lane vermoordt, gaat hij volledig door het lint en wil hij de wereld aan hem onderwerpen, maar Batman en vrienden proberen dat te voorkomen.
Subject
Superhelden
Title
Injustice
Director
Matt Peters
Composer
Robert J. Kral
Actor
Justin Hartley Anson Mount
Language
English
Publisher
Warner Bros. Entertainment, © 2021
1 dvd-video
Recording date
2021
Playing time
84 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Deens, Zweeds, Noors, Fins, Roemeens, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888258514

Reviews

Amerikaanse sf-actie animatiefilm (2021) van Matt Peters, gebaseerd op de Injustice: Gods Among Us: Year One videogame series van NetherRealm Studios en de DC-stripreeks Injustice: Gods Among Us: Year One van Tom Taylor. Met de stemmen van o.a. Gillian Jacobs (Walk of shame), Anson Mount (Hell on wheels), Laura Bailey en Justin Hartley (This is us). De film speelt zich af op een alternatieve Aarde waar het de Joker is gelukt om Superman in de val te lokken en Loïs Lane te laten vermoorden. Superman gaat daardoor volledig door het lint, wat ertoe leidt dat hij besluit de wereld volledig onder zijn controle te brengen. Maar dan komen Batman en vrienden in het geweer om Superman te stoppen en deze bedreiging voor de wereld af te wenden.