Dvd
Nederlands

Plop in de speelgoedwinkel

Walter De Donder (acteur), Agnes De Nul (acteur), Chris Cauwenberghs (acteur)
+1
Plop in de speelgoedwinkel
×
Plop in de speelgoedwinkel Plop in de speelgoedwinkel
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Kabouter Plop en zijn vrienden passen op de kabouterspeelgoedwinkel. Maar is die grote knuffelbeer wel te vertrouwen? Vanaf ca. 3 jaar.
Onderwerp
Speelgoed, Kabouters
Titel
Plop in de speelgoedwinkel
Acteur
Walter De Donder Agnes De Nul Chris Cauwenberghs Aimé Anthoni
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2014
1 dvd-video
Speelduur
ca. 70 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Registratie van de voorstellingen op 30 oktober 2013 in zaal Elckerlyc te Antwerpen
EAN
5414233181651
CDR
LAD0266

Besprekingen

Registratie van de Plopshow die tot eind april 2014 in de Nederlandse theaters te zien was. In de grotemensenstad is een speelgoedwinkel, maar geen gewone speelgoedwinkel. Want ergens achteraan in een hoekje, kun je een klein kabouterdeurtje vinden. Achter dit deurtje is de kabouterspeelgoedwinkel met al het speelgoed waar je maar van kunt dromen. Als de bekende kabouters Plop, Lui, Klus en Kwebbel de vraag krijgen om op deze winkel te passen, twijfelen ze geen moment. Zeker niet als ze daar een grote knuffelbeer aantreffen die kan praten, zingen en dansen. Maar is deze beer echt zo lief als hij zelf beweert, kunnen de kabouters in de grotemensenwereld hun mannetje staan? En slagen ze erin de speelgoedwinkel zonder problemen open te houden? De vorige show heette 'Plopshow: vakantie vol verrassingen' (2012/2013).* Een creatie van Studio 100. Vanaf ca. 3 jaar.

Over Walter De Donder

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Michiel Dumon

Walter De Donder (Hekelgem, 12 juli 1961) is een Vlaamse acteur en politicus voor CD&V.

Hij is het best bekend door zijn rollen in de Studio 100-series Samson en Gert als burgemeester Modest ("meneer de burgemeester") en Kabouter Plop (als de gelijknamige hoofdpersoon). Sinds 2011 is De Donder daadwerkelijk burgemeester in Affligem.

Biografie

Op zijn vijftiende stopte De Donder met school en ging hij op leercontract bij een bakker in Aalst. Een jaar later, in 1976, ging hij aan de slag bij de NMBS als loopjongen bij het station van Denderleeuw. Later ging De Donder werken op het ministerie van Economische Zaken.

In zijn jeugd sloot De Donder zich aan bij de Chiro, waar hij van 1979 tot 1986 actief was als leider. Ondertussen was hij ook actief als acteur bij amateurtoneelkring Prutske in Hekelgem. Daarnaast had hij een eigen poppentheater dat Bibberlip heette. Bij Prutske werd hij ontd…Lees verder op Wikipedia

Suggesties