Dvd
Nederlands

Het Plop up restaurant : Plop 20 show

Walter De Donder (acteur), Agnes De Nul (acteur), Aimé Anthoni (acteur)
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Kabouter Plop geeft een feestje omdat zijn melkherberg 20 jaar bestaat. Zijn vrienden hebben een cadeau voor hem: een foodtruck. Vanaf ca. 4 jaar.
Onderwerp
Kabouters
Titel
Het Plop up restaurant : Plop 20 show
Acteur
Walter De Donder Agnes De Nul Aimé Anthoni Hilde Vanhulle Maxine Janssens
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2018
1 dvd-video
Speelduur
ca. 75 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Een registratie van de voorstelling op 13/5/2018 in Kursaal Oostende
EAN
5051083132763

Besprekingen

Registratie van de Plopshow die in het seizoen 2017-2018 in de Vlaamse theaters draait. Kabouter Plop (Walter De Donder) geeft een feestje omdat zijn vrienden al twintig jaar langskomen in zijn melkherberg om plopkoeken te eten en plopmelk te drinken. Zijn vrienden hebben een cadeau voor hem: een foodtruck waarmee hij langs kan gaan bij alle kabouters die te ver van de melkherberg wonen. Nichtje Felle gaat met Plop mee, terwijl Smal, Klus en Kwebbel het werk in de melkherberg overnemen, maar dat loopt anders dan ze hopen. Ter gelegenheid van het twintigjarig jubileum van de tv-serie werden nieuwe afleveringen* gemaakt, waarin Felle (Maxine Janssens) een nieuw personage is: het jonge en hippe nichtje van Plop. Een grappig en soms spannend avontuur met veel interactie en met alle bekende kabouterliedjes van de afgelopen jaren. De vorige show was ‘Plop en het sprookjesboek’** (2014-2015). Vanaf ca. 4 jaar.

Over Walter De Donder

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Michiel Dumon

Walter De Donder (Hekelgem, 12 juli 1961) is een Vlaamse acteur en politicus voor CD&V.

Hij is het best bekend door zijn rollen in de Studio 100-series Samson en Gert als burgemeester Modest ("meneer de burgemeester") en Kabouter Plop (als de gelijknamige hoofdpersoon). Sinds 2011 is De Donder daadwerkelijk burgemeester in Affligem.

Biografie

Op zijn vijftiende stopte De Donder met school en ging hij op leercontract bij een bakker in Aalst. Een jaar later, in 1976, ging hij aan de slag bij de NMBS als loopjongen bij het station van Denderleeuw. Later ging De Donder werken op het ministerie van Economische Zaken.

In zijn jeugd sloot De Donder zich aan bij de Chiro, waar hij van 1979 tot 1986 actief was als leider. Ondertussen was hij ook actief als acteur bij amateurtoneelkring Prutske in Hekelgem. Daarnaast had hij een eigen poppentheater dat Bibberlip heette. Bij Prutske werd hij ontd…Lees verder op Wikipedia

Suggesties