Daisy
Nederlands

Dodelijk doelwit

Vince Flynn (auteur)
+1
Dodelijk doelwit
×
Dodelijk doelwit Dodelijk doelwit

Dodelijk doelwit

Vince Flynn (auteur)
Een Arabische miljardair heeft twintig miljoen dollar gezet op het hoofd van de meest gevreesde anti-terroristen-specialist ter wereld. Bij de jacht op deze CIA-agent komt zijn vrouw om het leven; hij besluit haar dood te wreken.
Extra onderwerp
Luisterboeken (Daisy), THR, LUI
Titel
Dodelijk doelwit
Auteur
Vince Flynn
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Consent to kill
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2007
1 cd
Speelduur
20:04
Aantekening
Nederlandse stem

Besprekingen

CIA-agent Mitch Rapp is de meest gevreesde anti-terroristen-specialist ter wereld. Hij heeft al veel onheil voorkomen en veel liquidaties op zijn naam staan. Op zekere dag zet een Arabische miljardair twintig miljoen dollar op zijn hoofd. Rapp zelf weet zich in veiligheid te brengen, maar zijn vrouw, Anna Rielly, komt om. Na haar dood gaat Rapp wereldwijd als een engel der wrake te keer. Ieder die ook maar iets met de dood van zijn vrouw te maken heeft, wordt uitgeschakeld zonder aanzien des persoons en ongeacht welke beveiliging ook: Rapp is gewoon altijd de beste. Een razend spannend boek door wat Rapp allemaal kan en doet. Boeiend zijn ook zijn niets en niemand ontziende debatten met hoogwaardigheidsbekleders, die stuk voor stuk verbaal worden gevloerd, als ze onrechtvaardig zijn. Een superinteressante Amerikaanse actiethriller. Kleine druk.

Over Vince Flynn

Vincent "Vince" Flynn (6 april 1966 – 19 juni 2013) was een Amerikaans thrillerauteur.

Hij was tevens verhaallijnconsultant voor het vijfde seizoen van de televisieserie 24. Flynn stierf op 19 juni 2013 na een drie jaar durend gevecht tegen prostaatkanker. Als auteur verwierf Flynn bekendheid met zijn Mitch Rapp-reeks. Rapp is een undercover-CIA-antiterrorismeagent. De Mitch Rapp-reeks werd na de dood van Flynn voortgezet door Kyle Mills.

Bibliografie

Voetnoten

Externe link

  • Officiële website
Lees verder op Wikipedia