Dvd
Nederlands

Wat als?. Het complete 2de seizoen

Tim Van Aelst (scenarist), Koen De Graeve (acteur)
Rollercoaster aan sketches, met slechts één zekerheid: er zijn geen nieuwe zekerheden meer. Bekroond met een Gouden Roos als beste comedyprogramma van Europa.
Extra onderwerp
Bekroonde films, Televisieseries
Titel
Wat als?. Het complete 2de seizoen
Scenarist
Tim Van Aelst
Acteur
Koen De Graeve
Taal
Nederlands
Uitgever
Dutch Filmworks, 2013
1 dvd-video + bonus dvd-video
Speelduur
ca. 262 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8715664104408

Over Tim Van Aelst

Tim Van Aelst (Kontich, 1978) is een Belgisch televisiemaker die vooral bekend is van Wat Als?, Safety First, Hoe zal ik het zeggen? en Benidorm Bastards. Daarnaast leidt hij productiehuis Shelter.

Levensloop

Na zijn studies Geschiedenis aan de Universiteit Antwerpen zocht Van Aelst zijn heil in de Vlaamse televisiewereld. Hij bedacht en maakte met zijn team van zijn toenmalige productiehuis Toreador onder andere de eerste Tomtesterom en M!LF. De grote stap vooruit kwam er met de Vlaamse versie van het verborgen-cameraprogramma Trigger Happy. Tijdens de opnamen hiervan vatte hij het idee op om zelf een dergelijk programma te bedenken, wat later Benidorm Bastards zou zijn..

In 2011 kreeg hij een Internationale Emmy voor Benidorm Bastards (samen met Bart Cannaerts en Tom Baetens). Het programma werd verkocht aan 55 landen. In 2013 volgde de reeks Safety First. In november 2014 kreeg…Lees verder op Wikipedia