Dvd

Tiësto in concert

Tiësto (uitvoerder)
+1
Tiësto in concert
×
Tiësto in concert Tiësto in concert

Tiësto in concert

Genre:
De Nederlandse DJ Tie͏̈sto (Tijs Verwest) tijdens zijn optreden op 10 mei 2003 in de Gelredome in Arnhem
Toon meer
Titel
Tiësto in concert
Uitvoerder
Tiësto
Uitgever
ID&T, 2003
1 dvd-video + bonus dvd-video
EAN
0602498098653
CDR
JKD1121

Besprekingen

10 mei 2003, Gelredome, Arnhem: onze nr. 1 dj Tiësto (Tys Verwest), de beroemdste discjockey van de wereld op dit moment, live voor een enthousiast publiek van 25.000 dance-liefhebbers. Opgenomen in HDTV, breedbeeld, superieur geluid, met vele camera's, kortom: indrukwekkend. Tiësto is, zoals alle liefhebbers wel weten, een echte kunstenaar met de techniek. De 200 minuten van de dvd rijgen zich moeiteloos aaneen. Op de tweede dvd staat de te verwachten 'Making of...' samen met Tiësto commercials (Coca Cola), Traffic music video e.a. Deze extra's duren 95 minuten.

Over Tiësto

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Julia Keiser

Tiësto, artiestennaam van Tijs Michiel Verwest (Breda, 17 januari 1969), is een Nederlandse diskjockey, muziekproducent en ondernemer die vaak optreedt op grote dance-evenementen. Hij is verscheidene keren verkozen tot beste dj ter wereld.

Levensloop

Muziek is altijd Tiësto's grote liefde geweest. Op jongere leeftijd luisterde hij naar shows als de Soul Show en Ben Liebrand’s In the Mix. Vanaf dat moment was het ook zijn passie om platen te draaien en te mixen.

In de periode van 1984 tot 1992 draaide Verwest oude discoplaten op studentenfeesten en tijdens drive-inshows. In die tijd dacht hij nog niet dat hij zijn geld zou kunnen verdienen als dj. Ook begon hij hardcore house te draaien. Maar zijn liefde voor muziek ging al uit naar trance.

Op 19-jarige leeftijd in 1988, stond hij al drie avonden in de week achter de draaitafels in discotheken te Breda (Spock) en omstreken. Wat later ging hij in…Lees verder op Wikipedia