Dvd
Engels

My beautiful laundrette

Stephen Frears (regisseur), Daniel Day-Lewis (acteur), Gordon Warnecke (acteur)

My beautiful laundrette

Stephen Frears (regisseur), Daniel Day-Lewis (acteur), Gordon Warnecke (acteur)
Genre:
Titel
My beautiful laundrette / regie Stephen Frears
Regisseur
Stephen Frears
Acteur
Daniel Day-Lewis Gordon Warnecke
Taal
Engels
Uitgever
[Amsterdam]:: Homescreen, [jaar van uitgave niet vastgesteld]
1 dvd-video
Speelduur
93 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands Oorspr. uitgebracht in 1985
EAN
8717249470830

Over Stephen Frears

CC-BY-SA-3.0 - Foto van/door Towpilot

Stephen Frears (Leicester, 20 juni 1941) is een Brits filmregisseur.

Filmografie

Films

  • Gumshoe (1971)
  • Bloody Kids (1979)
  • The Hit (1984)
  • My Beautiful Laundrette (1985)
  • Prick Up Your Ears (1987)
  • Mr Jolly Lives Next Door (1987)
  • Sammy and Rosie Get Laid (1987)
  • Dangerous Liaisons (1988)
  • The Grifters (1990)
  • Hero (1992)
  • The Snapper (1993)
  • Mary Reilly (1996)
  • The Van (1996)
  • The Hi-Lo Country (1998)
  • High Fidelity (2000)
  • Liam (2000)
  • Dirty Pretty Things (2002)
  • Mrs. Henderson Presents (2005)
  • The Queen (2006)
  • Chéri (2009)
  • Tamara Drewe (2010)
  • Lay the Favorite (2012)…Lees verder op Wikipedia