Boek
Nederlands

De duizend ikken van Daan

Siska Goeminne (auteur), Merel Eyckerman (illustrator)
+1
De duizend ikken van Daan
×
De duizend ikken van Daan De duizend ikken van Daan
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
- Siska Goeminne en Merel Eyckerman werken opnieuw samen na het succesvolle Jij tussen vele anderen (3de druk) - Poëtische tekst met magistrale illustraties - Om samen met kinderen na te denken over wie welke ik van jou te zien krijgt Thuis mogen alle ikken van Daan er zijn, hoe koppig, stug of verlegen ook. Daan heeft niet één, maar wel duizend ikken. Bij opa duiken er een hoop happy ikken op:
Onderwerp
Gevoelens, Identiteit
Titel
De duizend ikken van Daan
Auteur
Siska Goeminne
Illustrator
Merel Eyckerman
Taal
Nederlands
Uitgever
Wielsbeke: De Eenhoorn, 2020
[28] p. : ill.
ISBN
9789462915107 (hardback)

Over Siska Goeminne

Siska Goeminne (Deinze, 30 oktober 1968) is een Belgische schrijver van kinderboeken.

Leven

Als kind begon Goeminne in Olsene met schrijven. Ze droomde ervan om schrijfster te worden en enkele van haar verhalen verschenen in het jongerentijdschrift Top. Ze studeerde verder Germaanse talen en Kunst en cultuurbeleid in Leuven, waar ze haar liefde voor taal verder ontwikkelde. Ze werkte een tijdje aan de universiteit, vervolgens bij een afdeling van het CLB en was enkele jaren redacteur bij uitgeverij Clavis. In 2005 begon ze als voltijds auteur.

Werk

Goeminne debuteerde als auteur in 2001. Haar eerste boek, Het hoofd van Marieke, is een samenspel tussen woorden en prenten en beeldt de abstracte gedachten van het meisje uit. Haar inspiratie komt uit een gesprek over nadenken, met haar toen zevenjarige dochter Marieke. Intussen schreef Goeminne heel wat bij elkaar – niet alleen eigen fictie…Lees verder op Wikipedia

Suggesties