De haat-liefde-verhouding tussen de artistiek begaafde René, afkomstig uit de lagere sociale klasse, en de weinig aantrekkelijke Leontine, opgevoed in een door en door katholiek bourgeoismilieu.
Bevat
Disc 1 Denise
Disc 1 De kwade slag
Disc 2 De kentering
Disc 2 De beloftes
Disc 3 De bedevaart
Disc 3 De verloren zoon
Disc 3 Liesje
Disc 4 Engeland
Disc 4 Intriges
Disc 4 Gaan en komen
Disc 5 De advertentie
Disc 5 De tweestrijd
Disc 5 Andere tijden
Extra onderwerp
Speelfilms
Titel
Ons geluk. Seizoen 2
Regisseur
Serge Leurs Frank Van Mechelen
Taal
Nederlands
Uitgever
Bridge Pictures, 2008
5 dvd-video's
Oorspr. opname
1995
Speelduur
ca. 140, 135, 2 x 196, 205 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
8711983492042 8711983492059 8711983492066 8711983492073 8711983492080 8711983490963

Over Serge Leurs

Serge Leurs (1963) is een Vlaamse regisseur.


Leurs is vooral bekend van de VTM-dramareeksen Ons Geluk en Bex & Blanche. Tevens regisseerde hij kinderreeksen De grote boze wolf show en Bumba. Naast de televisiereeksen is hij regisseur van heel wat videoclips (van onder meer Natalia, Clouseau, Sylver en Belle Pérez), documentaires en promotiefilms.

Sinds 2010 is hij ook actief als beeldhouwer en was in 2015 tweede laureaat van de Nationale Wedstrijd voor Beeldhouwkunst August Vermeylen.

Filmografie

  • 1989 - Ogen - blikken in Brussel
  • 1993 - Als het leven een nieuwe wending neemt
  • 1993 - Bex & Blanche
  • 1995 - Ons geluk
  • 2000 - De grote boze wolf show
  • 2004 - Bumba
  • 2007 - Groene Vingers