De haat-liefde-verhouding tussen de artistiek begaafde René, afkomstig uit de lagere sociale klasse, en de weinig aantrekkelijke Leontine, opgevoed in een door en door katholiek bourgeoismilieu.
Bevat
Disc 1 De pleegouders
Disc 1 De eikel
Disc 1 De cantate
Disc 2 De opvolger
Disc 2 De briefwisseling
Disc 2 Het afscheid
Disc 3 De Française
Disc 3 De uitnodiging
Disc 3 Alfonsine
Disc 4 Cel
Disc 4 Kinderen
Disc 5 De bedreiging
Disc 5 De beslissing
Titel
Ons geluk. Seizoen 1
Regisseur
Serge Leurs Frank Van Mechelen
Taal
Nederlands
Uitgever
Bridge Pictures, 2008
5 dvd-video's
Oorspr. opname
1995
Speelduur
ca. 184, 2 x 204, 2 x 137 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
8711983491571 8711983491588 8711983491595 8711983491601 8711983491618 8711983490833

Over Serge Leurs

Serge Leurs (1963) is een Vlaamse regisseur.


Leurs is vooral bekend van de VTM-dramareeksen Ons Geluk en Bex & Blanche. Tevens regisseerde hij kinderreeksen De grote boze wolf show en Bumba. Naast de televisiereeksen is hij regisseur van heel wat videoclips (van onder meer Natalia, Clouseau, Sylver en Belle Pérez), documentaires en promotiefilms.

Sinds 2010 is hij ook actief als beeldhouwer en was in 2015 tweede laureaat van de Nationale Wedstrijd voor Beeldhouwkunst August Vermeylen.

Filmografie

  • 1989 - Ogen - blikken in Brussel
  • 1993 - Als het leven een nieuwe wending neemt
  • 1993 - Bex & Blanche
  • 1995 - Ons geluk
  • 2000 - De grote boze wolf show
  • 2004 - Bumba
  • 2007 - Groene Vingers