Boek
Nederlands

Wicked games

Sean Olin (auteur), Sandra C. Hessels (vertaler)
+1
Wicked games
×
Wicked games Wicked games

Wicked games

Sean Olin (auteur), Sandra C. Hessels (vertaler)
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Genre:
Een jonge vrouw komt erachter dat haar vriend een avontuurtje heeft en besluit om wraak te nemen, waarbij ze geweld niet uit de weg gaat.
Titel
Wicked games
Auteur
Sean Olin
Vertaler
Sandra C. Hessels
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Wicked games
Editie
1
Uitgever
Antwerpen: Manteau, 2014
311 p.
ISBN
9789022330241 (paperback)

Besprekingen

Voor de plaatselijke bevolking van een klein stadje lijken Carter en Lilah een perfect koppel te zijn. Toch blijkt dit schone schijn als Carter zich overgeeft aan een avontuurtje met de knappe Jules. Lilah komt erachter dat haar vriend een avontuurtje heeft en besluit om wraak te nemen, waarbij ze geweld niet uit de weg gaat. Het verhaal ontwikkelt zich daarbij steeds meer op een wijze waarbij een spannende afloop onontkoombaar lijkt. Deze thriller is vooral een vlot geschreven, maar typisch Angelsaksisch boek met een mengeling van erotiek en spanning. De inhoud weerspiegelt de moderne tijd door onder andere gebruik te maken van mailberichten die de personages elkaar schrijven. Het omslag toont een decente zwart-witfoto van een gepassioneerd stel. Normale letter en ruime bladspiegel.

Wicked games

Lillah en Carter zijn al jaren een koppel, dat weet intussen ierdereen. Lillah’s liefde voor Carter reikt ver, hij is alles voor haar, hun liefde is meer dan alledaags. Ze doen dan ook alles samen en maken plannen om samen te gaan studeren aan de universiteit van Upenn. Voor Carter wordt zijn relatie met Lillah stilaan verstikkend. Lilah's onredelijke eisen en grillige stemmingen laten hem geen enkele ruimte maar bij haar weggaan lijkt de laatste optie. Carter weet immers niet waartoe Lillah in staat is als ze alleen achter blijft en er een crisis volgt zoals toen ze uit het zwemteam werd gezet. Op een feestje van een vriend komt hij Jules tegen – verfrissend, knap en origineel - en hij wordt meteen naar haar toe gezogen. Carter besluit zijn relatie niet op het spel te zetten en vertelt Jules alles over Lillah. Hij tracht met Lillah verder te gaan maar hij kan het niet meer opbrengen en slaagt er niet in Jules uit zijn hoofd te zetten. Als hij alles aan Lillah opbiecht, breekt de h…Lees verder