Als haar man bij een verkeersongeluk overlijdt, ontdekt een vrouw gaandeweg dat er heel wat is dat hij voor haar verborgen heeft gehouden.
Extra onderwerp
THR
Titel
Debet
Auteur
Saskia Noort
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Zoetermeer: Xl, 2014
303 p.
Aantekening
Op zichzelf staand vervolg op De eetclub
ISBN
9789046310434 (hardback)

Andere formaten:

Besprekingen

Als Michiel, de man van Karen, bij een verkeersongeluk overlijdt, ontdekt Karen dat er heel wat is dat hij voor haar verborgen hield. Ze moet niet alleen haar verdriet verwerken, maar ook hun puberende kinderen opvangen en met de sterk veranderde financiële situatie omgaan. De enige die haar steunt, is haar voormalige minnaar Simon, maar ook hij lijkt een geheime agenda te hebben. Vervolg op 'De eetclub'; vrijwel alle personen uit 'De eetclub' komen in deze thriller terug en hebben nog steeds hun geheimen. Vanaf het begin is het verhaal spannend omdat de lezer niet weet wie werkelijk te vertrouwen is. Ondanks de financiële crisis spelen geld, drank en vooral macht een grote rol. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Karen en is overtuigend neergezet. Een absolute aanrader voor lezers die willen weten hoe het nu allemaal echt zat bij 'De eetclub'.

Over Saskia Noort

CC BY 3.0 - Foto van/door Jan Zandbergen

Saskia Noort (Bergen (Noord-Holland), 13 april 1967) is een Nederlandse schrijfster, freelance journaliste en columniste.

Levensloop

Na de havo te hebben doorlopen, studeerde Noort journalistiek en theaterwetenschap. Sinds begin jaren negentig werkte ze als redacteur voor een groot aantal bladen waaronder Viva, Marie Claire, TopSanté en Ouders van Nu. Tegenwoordig schrijft ze een column in glossymagazine LINDA. Voorheen schreef ze columns in de VT Wonen en de Playboy. Van haar thrillers zijn er internationaal zo'n 2,7 miljoen exemplaren verkocht (stand voorjaar 2016), talloze ervan zijn bewerkt voor televisie, film en theater.

Noort debuteerde in 2003 als auteur met de literaire thriller Terug naar de kust, waarvan er meer dan 200.000 exemplaren zijn verkocht.

Haar tweede thriller heet De eetclub. De recensies daarover waren lovend. Zo schreef NRC Handelsblad: "De Eetclub is een vaardige, spannende,…Lees verder op Wikipedia