Dvd
Engels
Tijdens zijn speurtocht naar een internationaal gezochte wapenhandelaar stuit James Bond op mediatycoon Elliot Carver die zijn imperium wil inzetten om een Derde Wereldoorlog uit te lokken
Titel
Tomorrow never dies / dir. by Roger Spottiswoode ; written by Bruce Feirstein ; based on Ian Fleming
Regisseur
Roger Spottiswoode
Scenarist
Bruce Feirstein
Naar het werk van
Ian Fleming 1908-1964
Componist
David Arnold 1962-
Acteur
Pierce Brosnan Jonathan Pryce 1947- Michelle Yeoh Teri Hatcher Joe Don Baker Judi Dench
Taal
Engels
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: MGM DVD, 2001
1 dvd-video
Oorspr. opname
1997
Speelduur
ca. 114 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Hongaars Ondertiteling: Nederland, Engels, Frans, Grieks, Hongaars, Zweeds, Fins, Noors, Deens, Turks, Hebreeuws
EAN
8712626008729

Besprekingen

James Bond film uit 1997 van Roger Spottiswoode, met Pierce Brosnan. Tijdens zijn speurtocht naar een internationaal gezochte wapenhandelaar stuit James Bond op mediatycoon Elliot Carver die zijn imperium wil inzetten om een derde Wereldoorlog uit te lokken. Volkskrant: 'De achttiende aflevering is er een van modale kwaliteit. Niet slecht, maar toch niet een van de toppers. Er hadden wel wat meer grappen in gemogen (...).'

Over Roger Spottiswoode

Roger Spottiswoode (Ottawa, Ontario, 5 januari 1945) is een Britse-Canadese regisseur en schrijver. Hij begon zijn carrière in de jaren 70 van de 20e eeuw. Hij maakt veel speelfilms en televisieseries. Hij is bekend als regisseur van de James Bondfilm Tomorrow Never Dies met Pierce Brosnan.

Filmografie

  • Terror Train (1980)
  • The Pursuit of D. B. Cooper (1981)
  • 48 Hrs. (1982) - co-writer
  • Under Fire (1983)
  • The Best of Times (1986)
  • Shoot to Kill (1988)
  • Turner & Hooch (1989)
  • Air America (1990)
  • Stop! Or My Mom Will Shoot (1992)
  • Mesmer (1994)
  • Hiroshima (1995) - co-writer
  • Tomorrow Never Dies (James Bond) (1997)
  • The 6th Day (Arnold Schwarzenegger) (2000)
  • Spinning Boris (2003)
  • Ripley Under Ground (2005)
  • Shake Hands with the Devil (2007)
  • The Children of Huang Shi (2007)

Lees verder op Wikipedia