Dvd
Engels
Titel
Kramer vs. Kramer
Regisseur
Robert Benton
Naar het werk van
Avery Corman
Acteur
Dustin Hoffman Meryl Streep
Taal
Engels
Uitgever
Columbia Tristar Home Video, 2008
1 dvd-video
Oorspr. opname
1979
Speelduur
100 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Turks, Grieks, Pools, Tsjechisch, Hongaars, Bulgaars, Deens, Zweeds, Fins, Noors, IJslands, Arabisch, Hindoestaans, Hebreeuws Naar Kramer versus Kramer van Avery Corman
EAN
8712609069105 8712609588798

Over Robert Benton

Robert Douglas Benton (Waxahachie, 29 september 1932) is een Amerikaans filmregisseur en scenarioschrijver.

Levensloop

Benton is geboren als zoon van Ellery Douglas Benton en Dorothy Spaulding. Hij heeft onderwijs gevolgd op de Universiteit van Texas in Austin en op de Columbia-universiteit. Benton heeft een succesvolle carrière opgebouwd met het regisseren van films en het schrijven van scenario's. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen voor zowel het regisseren als schrijven van films.

Filmografie

Regie

  • 1972: Bad Company
  • 1977: The Late Show
  • 1979: Kramer vs. Kramer
  • 1982: Still of the Night
  • 1984: Places in the Heart
  • 1987: Nadine
  • 1991: Billy Bathgate
  • 1994: Nobody's Fool
  • 1998: Twilight
  • 2003: The Huma…Lees verder op Wikipedia