Boek
Nederlands

De man van Babylon : roman

Ria Anyca (auteur)
+1
De man van Babylon : roman
×
De man van Babylon : roman De man van Babylon : roman

De man van Babylon : roman

Genre:
Alizée heeft haar dochter Noor altijd alleen opgevoed. Moeder en dochter vormen een hecht gezin. Dat Noor het product is van een onenightstand van haar moeder destijds op reis in Griekenland maakt de liefde tussen moeder en dochter er niet minder om. Maar nu Noor ouder wordt, wil ze weten wie haar biologische vader is. Meer dan dat hij uit ‘Babylon’ kwam weet Alizée echter niet. Op vraag van Noor
Titel
De man van Babylon : roman
Auteur
Ria Anyca
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Witsand Uitgevers, 2018
182 p.
ISBN
9789492934017 (paperback)

Over Ria Anyca

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Eefjej

Ria Anyca (Roeselare, 1957) is een Vlaams schrijfster. Zij publiceert sociaal geëngageerde boeken voor een ruim publiek.

Biografie

Ria Anyca werd geboren in Roeselare op 26 februari 1957. Vanaf haar vroegste jeugdjaren had ze oog voor maatschappelijke problemen. Ze studeerde af als bachelor in de orthopedagogiek en kwam terecht in de sociale sector. Na een opleiding journalistiek werkte ze als freelancer voor diverse kranten en tijdschriften. Vanaf 2017 legt zij zich helemaal toe op het schrijven van boeken. Sociaal-maatschappelijke thema’s en een inkijk in diverse culturen zijn kenmerkend voor haar werk. Volgens critica Hanneke Tinor-Centi slaagt zij erin "een precair onderwerp bij de horens te vatten (...) Dat doet zij zorgvuldig, zonder te grijpen naar de sensatietool." Anyca woont en werkt in Hooglede (West-Vlaanderen). Haar boeken verschijnen bij Witsand Uitgevers.

Boeken