Boek
Nederlands
Drie mannen en drie vrouwen, die op zoek zijn naar drie waardevolle zilveren beeldjes van Griekse schikgodinnen, leren elkaar en de schoonheid van de beeldjes waarderen.
Extra onderwerp
ROM, hebzucht, Verraad, liefde
Titel
Schikgodinnen
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Karin Schuitemaker
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Three fates
Editie
1
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: Harlequin, 2015
478 p.
ISBN
9789402704402 (paperback)

Besprekingen

Drie bij elkaar passende beeldjes van Griekse godinnen die het leven van de mens bepalen zijn een kostbaar bezit. De familie Sullivan, twee broers en een zus, zijn in het bezit van één beeldje en op zoek naar de andere twee. Daarbij worden ze geholpen door twee vrouwen en een beveiliger. Maar ze worden tegengewerkt door een niets en niemand ontziende zakenvrouw. De zoektocht naar de beeldjes vormt een klein deel van het verhaal. De verovering en opbloeiende liefdes tussen de zoekers neemt het grootste deel in beslag, inclusief alle misverstanden en hartstochtelijke vrijpartijen. Deels een spannend verhaal, maar vooral een doorsnee liefdesroman waarbij de hoofdpersonen er op een vrij gemakkelijke manier in slagen hun tegenstander te slim af te zijn.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)