Dvd
Nederlands

Sing song

Mischa Kamp (regisseur), Georgiefa Boomdijk (acteur), Floris Bosma (acteur)
Jasmine (16) woont in Nederland. Ze gaat in het geheim naar Suriname om mee te doen aan een zangwedstrijd en hoopt meer te weten te komen over haar moeder. Vanaf ca. 12 jaar.
Onderwerp
Suriname, Zoektochten
Titel
Sing song
Regisseur
Mischa Kamp
Acteur
Georgiefa Boomdijk Floris Bosma
Taal
Nederlands
Uitgever
In The Air, 2017
1 dvd-video
Oorspr. opname
2017
Speelduur
96 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
8718868087416
mooov

Besprekingen

Muzikale film van Mischa Kamp (Jongens; Tony 10) met Georgiefa Boomdijk, halve finalist van The Voice kids 2014 in haar acteerdebuut. Jasmine (16) is in Suriname geboren, maar woont sinds haar peutertijd in Nederland. Haar vader wil niets meer over Suriname horen. Wanneer Jasmine samen met haar gitarist Stijn (Floris Bosma) mee mag doen aan een liedjeswedstrijd in Suriname, vertellen ze aan haar vader dat ze naar Berlijn gaan. In Suriname besteedt Jasmine veel tijd aan haar zoektocht naar haar moeder, waardoor ze minder kans maakt in de wedstrijd en haar vriendschap met Stijn op het spel zet. De recensenten geven 3-4 sterren. Sabeth Snijders (NRC 18-7-'17): '(...) Boomdijk had eerder succes in The Voice Kids en heeft een aanstekelijke, heldere stem. Het is de drijvende kracht van een film die bestaat uit een aaneenschakeling van meezingbare liedjes vol Afro-Surinaamse dansmuziek als kaseko, reggae en dancehall. (...) Alle vrolijkheid overvleugelt wel de pogingen van de makers om meer …Lees verder

Over Mischa Kamp

Mischa Kamp (Rotterdam, 7 augustus 1970) is een Nederlandse filmregisseuse. Kamp is bij het grote publiek vooral bekend van het regisseren van de films als Het paard van Sinterklaas, Tony 10 en Sing Song.

Filmografie

  • 2019 Kapsalon Romy
  • 2017 Sing Song
  • 2014 Jongens
  • 2012 Van God Los (aflevering: Bitch Fight)
  • 2012 Tony 10
  • 2010 LelleBelle
  • 2008 Vanwege de Vis
  • 2008 De fuik
  • 2007 Waar is het paard van Sinterklaas?
  • 2007 Adriaan
  • 2006 Naked
  • 2006 Bloot: Seks
  • 2005 Het paard van Sinterklaas
  • 2004 Zwijnen
  • 2002 De sluikrups
  • 1996 Mijn moeder heeft ook een pistool
  • 1996 Waskracht!

Externe link

  • (en)  Mischa Kamp in de Internet Movie Database
Lees verder op Wikipedia