Wanneer haar vader verongelukt, keert Sara terug naar haar ouderlijk huis voor de begrafenis en krijgt ze te maken met verdriet om haar vader en een moeizame relatie met haar moeder en zus.
Onderwerp
Zussen
Taal
Engels
Uitgever
Just Bridge, 2012
1 dvd-video
Speelduur
99 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8711983958371

Besprekingen

Amerikaans familiedrama uit 2012 met Jane Seymour (Dr. Quinn), Scottie Thompson, Madeline Zime en Jeff Fahey. Sara is opgegroeid aan het idyllische Smith Mountain Lake in Virginia, maar ging daarna rechten studeren in Los Angeles. Wanneer haar vader verongelukt, keert ze terug voor de begrafenis en krijgt te maken met verdriet om haar vader, een moeizame relatie met haar moeder en zus, maar ook met de afwikkeling van de erfenis, oude bekenden en de zoektocht naar een monster in het meer. Brett Cullum (DVD Verdict, i) geeft 75 (van 100) punten voor een standaard Hallmarkfilm met een goede cast en de nadruk op de waarden van het plattelandsleven: 'This one will appeal to fans of the cast, and those looking for a quiet night of wholesome family entertainment.' Geheel op locatie opgenomen. Er zijn geen extra's.

Over Michael McKay

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Clairebear36

Michael Scott (Mike) McKay (Melbourne, 30 september 1964) is een Australisch roeier. McKay maakte zijn debuut met de wereldtitel in de acht tijdens de wereldkampioenschappen roeien 1986. Bij McKay zijn Olympisch debuut tijdens de Olympische Zomerspelen 1988 werd hij vijfde in de acht. Tijdens de wereldkampioenschappen roeien 1990 en 1991 behaalde McKay de wereldtitel in de vier-zonder-stuurman. McKay werd kampioen tijdens de Olympische Zomerspelen 1992 in de vier-zonder-stuurman. Vier jaar later prolongeerde McKay deze titel tijdens de Olympische Zomerspelen 1996. Bij de wereldkampioenschappen roeien 1998 behaalde McKay de gouden medaille in de niet-olympische vier-met-stuurman en een zilveren medaille in de twee-zonder-stuurman. Bij de Olympische Zomerspelen 2000 in zijn thuisland behaalde McKay de zilveren medaille in de acht. Vier jaar later bij McKay zijn vijfde olympische deelname won hij de bronzen medaille in de acht.

ResultatenLees verder op Wikipedia