Dvd
Engels

House of cards. Het complete tweede seizoen

Michael Dobbs (naar het werk van), Kevin Spacey (acteur)
De meedogenloze politicus Francis J. Underwood en zijn ambitieuze vrouw zetten de klim naar de macht voort en krijgen te maken met bedreigingen van vroeger en nu.
Extra onderwerp
Televisieseries
Titel
House of cards. Het complete tweede seizoen
Naar het werk van
Michael Dobbs
Acteur
Kevin Spacey
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, 2014
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2014
Speelduur
636 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Arabisch, Deens, Fins, Hindi, Noors, Zweeds, Engels voor doven en slechthorenden Remake van de gelijknamige BBC serie uit 1990 gebaseerd op de romans van Michael Dobbs Omslag vermeldt Volume 2, hoofdstukken 14-26. Dit is het volledige 2de seizoen
EAN
8712609604399 8712609603507

Over Michael Dobbs

CC BY 3.0 - Foto van/door Roger Harris

Michael Dobbs (Cheshunt, 14 november 1948) is een lid van het Britse Hogerhuis voor de Conservative Party. Daarnaast is hij schrijver van fictie, hij schreef de boeken waarop de Britse televisieserie House of Cards op gebaseerd werd. Daarnaast is hij executive producer van de Amerikaanse televisieserie met de zelfde naam, die ook op zijn boeken en de originele serie is gebaseerd.

Beginjaren en opleiding

Michael Dobbs werd geboren op 14 november 1948 in Cheshunt in Hertfordshire. Hij was de zoon van Eric en Eileen Dobbs. Hij volgde opleidingen aan de Hertford Grammar School, de Cheshunt Grammar School, en de Christ Church in Oxford.

Nadat hij in 1971 afstudeerde van Oxford, zette Dobbs koers richting de Verenigde Staten van Amerika. Hier volgde hij lessen op the Fletcher School of Law and Diplomacy op de Tufts University in Medford, Massachusetts. Hij behaalde daar in 1975 een MA, MALD en PhD.

Op 18 dece…Lees verder op Wikipedia