Dvd
Nederlands

Het mysterie van de pakjesmachine

Matthias Temmermans (regisseur), Bas Van Prooijen (acteur)
In de reeks:
Doelgroep:
Alle leeftijden
Jonas volgt stiekem zijn opa naar Slot Marsepeinstein. Dan gaat er iets mis met de magische pakjesavond-aftel-klok
Titel
Het mysterie van de pakjesmachine
Regisseur
Matthias Temmermans
Acteur
Bas Van Prooijen
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2010
2 dvd-video's
Speelduur
ca. 300 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5414233135432

Besprekingen

Naast het 'Sinterklaasjournaal' van de NPS en 'De Club van Sinterklaas' van Fox Kids/Jetix kwam Nickelodeon in november 2009 met een eigen spannende sinterklaasserie. In 25 afleveringen volgen we de belevenissen van de 12-jarige Jonas (Bas van Prooijen) die stiekem zijn opa (Jaap van Donselaar) volgt naar Slot Marsepeinstein, waar deze de magische pakjesavond-aftel-klok moet nakijken. De gemene Frits, een verre achterneef van kasteelheer Graaf Ferdinand I, heeft echter nog een appeltje te schillen met Sinterklaas, waardoor er iets fout gaat met de pakjesmachine. Fred van der Hilst, eerder te zien in 'Sinterklaas en Pakjesboot 13' (2006) is de hulpsinterklaas.

Over Matthias Temmermans

CC BY 3.0 - Foto van/door Matthias Temmermans

Matthias Temmermans (Sint-Niklaas, 3 januari 1968) is een Vlaamse regisseur.

Levensloop

Temmermans studeerde communicatiewetenschappen in Antwerpen en ging daarna naar de filmschool Sint-Lucas in Brussel.

Hij stond mede aan de wieg van de kinderzender "Kinderatelier" en stapte later over naar Filmnet, waar hij KTV maakte. De eerste grote televisieprojecten waren De XII werken van Vanoudenhoven en Brussel Nieuwsstraat.

Voor Studio 100 realiseerde hij tal van videoclips, films en series. In 2003 regisseerde hij de derde Plopfilm Plop en de Toverstaf. Daarna volgden nog drie Plopfilms: Plop en Kwispel, Plop en het Vioolavontuur en Plop in de stad. In 2005 regisseerde hij de kinderserie Booh!.

In 2006 ontwikkelde Temmermans samen met Gert Verhulst en Sven Duym de Ketnet-serie Mega Mindy. In 2007 maakte hij de derde K3-film K3 en de kattenprins. Na de …Lees verder op Wikipedia